Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.02.2020

Palit випустила відеокарту GeForce GTX з пасивним охолодженням


Новинка отримала дві нікельовані трубки, а також нікельовані ребра радіатора


Palit Microsystems представила модель відеокарти в серії KalmX - GeForce GTX 1650 з пасивним охолодженням і архітектурою NVIDIA Turing. Новинка отримала дві нікельовані трубки, а також нікельовані ребра радіатора з високою площею обребрення.

Основа радіатора виконана з міді для кращого тепловідводу від графічного процесора до нього. Відеокарта не вимагає зовнішнього живлення, що дозволяє використати її в компактних ПК.


відеокарта GeForce GTX
 

Як стверджує виробник, GeForce GTX 1650 здатна в ігрових застосуваннях видати продуктивність, що до 2 разів перевищує аналогічний показник для GeForce GTX 950, і на 70% для GeForce GTX 1050.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ноутбук для фахівців в області архітектурного дизайну Acer ConceptD 5 Pro

Сучасна архітектура потокових процесорів з більш високою продуктивністю обчислювальних шейдеров эфективніше обробляє складну ігрову графіку, що підвищує швидкодію, покращує якість зображення і забезпечує нові рівні геометричної складності.
 

відеокарта GeForce GTX
 

Споживання відеокарти Palit GeForce GTX 1650 складає 75 Вт, що в 1.4 разів перевищує енергоефективність графічних процесорів попереднього покоління і забезпечує високу продуктивність при повній відсутності шуму в іграх.

Схожі матеріали:
👁 631
Категорія: Технології
Теги: відеокарта, NVIDIA, відеокарта GeForce GTX




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ