Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.07.2020

Паперові пакети з крафт-папіру від виробника


У інтернет-магазині "Борса" ви зможете замовити будь-які паперові пакети у всьому різноманітті


Паперові пакети — це сучасний, елегантний і практичний вид упакування відповідний для будь-якого товару, а так само для подарунка, сувеніра, або презенту. Ця барвиста приваблива обгортка на сьогодні стає все більш популярна, поступово замінюючи собою звичні поліетиленові пакети, які швидко зношуються, рвуться, або мнуться і при цьому далеко не такі красиві на зовнішній вигляд.

Паперові пакети можуть бути виготовлені з будь-якого виду паперу в залежності від того, які цілі переслідує замовник цієї класичної сучасної упаковки. Сучасний торговельний майданчик товарів для пакування — інтернет-магазин "Борса" https://borsa.ua/ пропонує широкий асортимент вибору від зручних крафт пакетів, до ламінованих витончених зразків зі складним орнаментом і елементами друку.


Паперові пакети
 

Будь-який подарунок, або сувенір попередньо поміщений в паперовий пакет буде вигідно і яскраво виглядати на будь-якій виставці, або презентації до того ж ці чудові пакети мають тривалий термін експлуатації та будуть довго радувати вашого клієнта, або відвідувача своїм привабливим зовнішнім виглядом.

У інтернет-магазині "Борса" ви зможете замовити будь-які паперові пакети у всьому різноманітті вибору та асортименту, тут використовуються всі можливі види паперів, а так само зручні пластикові, або мотузкові ручки з використанням елегантних металевих люверсів, які зроблять замовлений у нас пакет міцнішим і здатним витримувати серйозні вагові навантаження не втрачаючи свого привабливого товарного вигляду.

Головні переваги паперових крафт виробів:
  • Дозволяють «дихати» продуктам харчування.
  • Захищають від сторонніх запахів.
  • Відсутність в більшості випадків фарби при виробництві паперових пакетів.
  • Придатні до багаторазового використання.
  • Підлягають вторинній переробці.
Подарунковий пакет крафт з ручками мотузкового типу — універсальне та екологічно чисте упакування подарунків. Паперові пакети з крученими ручками підходять для багаторазового використання в повсякденному житті. Близькі люди й друзі гідно оцінять практичне і функціональний крафт виріб в якості упаковки подарунка.

Схожі матеріали:
👁 384
Категорія: Прес-реліз
Теги: пакети, пакети з паперу, паперові пакети




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ