Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.03.2019

Пасажирські перевезення із Харкова, Дніпра, Запоріжжя, Мелітополя в Крим


Виїзди з Харкова в Крим щодня о 18 годині вечора


Курортний сезон в Криму починається в травні і триває до жовтня. Його пляжі та міста з масою пам'яток, яскрава природа, гори притягують багато відпочивальників. Добратися в Крим простіше, якщо користуватися послугами компанії "Annainfotour".

Компанія здійснює пасажирські перевезення із Харкова, Дніпра, Запоріжжя, Мелітополя в Джанкой, Севастополь, Сімферополь, Ялту, Алушту, Феодосію, Керч, Євпаторію.


Пасажирські перевезення із Харкова в Крим
 

Переваги рейсів з Харкова в Сімферополь - Крим Харків

Сервіс вже оцінили тисячі пасажирів. Він гарантує кращу якість пасажирських перевезень із Харкова в Крим від моменту бронювання квитка до приїзду в кінцеву точку подорожі.

Ціни на пасажирські перевезення із Харкова в Крим від "Аннаинфотур" вас приємно здивують. При цьому компанія надає своїм пасажирам кращі транспортні засоби - чисті автобуси з телевізором і кондиціонером.

Добратися в Крим можна швидко і з комфортом, якщо користуєшся послугами компанії "Аннаинфотур".

Для бронювання квитків скористайтеся онлайн-сервісом https://annainfotour.com/. При необхідності з вами зв'яжеться фахівець, який підбере ідеальний маршрут, час відправлення і модель автобуса.

Хaрків - Сімферoпoль — в Крим на автобусі

Виїзди з Харкова в Крим щодня о 18 годині вечора. Можете бути упевнені, що поїздка буде комфортною.

Курорти Криму не втрачають своєї привабливості. На Південному березі вас чекають затишні міста з унікальним кліматом і природою. Узбережжя від Севастополя до Нового Світу таїть в собі свої традиції морського відпочинку. Чорне море тут м'яке і тепле. Окрім звичного курортного відпочинку в готелях і котеджах, Південне узбережжя відкрите для відпочинку з наметами, прямо на природі.


Море, Евптория, пляж, девушка


Судак, Коктебель, Феодосія мають спокійніші горбисті пейзажі. Ці курорти не так популярні, як столиця кримського відпочинку Ялта, тому тут можна провести час в спокійнішій обстановці, насолоджуючись видами і теплим морем.

Гірський відпочинок в Криму віддають перевазі далеко не усі, проте саме він є найбільш ексклюзивним.

Побачити і відчути усе це можна користуючись пасажирськими перевезеннями "Аннаинфотур".
 

Схожі матеріали:
👁 889
Категорія: Прес-реліз
Теги: Дніпро, Запоріжжя, алушта, пасажирські перевезення, Мелітополь, Крим, ялта, Сімферополь, харків, джанкой, севастополь




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ