Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.03.2019

Пасажирські перевезення з Дніпра, Запоріжжя, Мелітополя в Крим. Регулярно. Щодня. Комфорт.


Невелика кількість посадочних місць забезпечить комфорт під час подорожі


Незважаючи на усі складнощі контактів між материковою частиною України і півостровом Крим взаємна потреба в переміщеннях між цими точками нікуди не поділася. Люди як і раніше хочуть відвідувати родичів, відпочивати в мальовничих куточках, здійснюють бізнес-поїздки, шопінг-тури, відправляють дітей на навчання.

Транспортна компанія пасажирських перевезень "PremiumBus" намагається спростити цей процес, здійснюючи пасажирські перевезення в Крим з Дніпропетровська, Запоріжжя, Мелітополя.


Пасажирські перевезення з Дніпра, Запоріжжя, Мелітополя в Крим
 

Поїздка з комфортом

Варто визнати - поїздка з Дніпра в Крим не близька, саме тому для компанії максимально важливо забезпечити комфорт кожному пасажирові. Щоб ваш час на шляху до сонячного відпочинку не був затьмарений дорожнім дискомфортом, компанія пасажирських перевезень "PremiumBus" попіклувалась і провела усі необхідні заходи для цього.
  • Комфортабельні мікроавтобуси оснащені системами клімат-контролю, що дозволяє почувати себе комфортно навіть в найжаркіші літні дні.
  • Аудіо і відео техніка різноманітить вашу поїздку і зробить її швидкоплинною.
  • Вантажний відсік дозволить кожному пасажирові безпечно розмістити свої речі.
  • Невелика кількість посадочних місць забезпечить комфорт під час подорожі.
  • Проходження митного контролю буде "безболісним" і швидким.
Звичайно, усе вищеперелічене має велике значення, проте найголовніша гордість "PremiumBus" - високий професіоналізм кожного водія, і чуйні менеджери, готові будь-якої хвилини прийняти і обробити вашу заявку. З кожним водієм ви будете в цілковитій безпеці упродовж усього шляху.

Щоб відправиться в подорож, вам необхідно просто оформити заявку на сайті або зв'язатися з фахівцями компанії по телефону. Вам будуть надані актуальні ціни на трансфер у напрямі який вас цікавить. Ви можете забронювати місце задовго до наміченої дати виїзду, щоб бути упевненими в його наявності на дату, що цікавить вас. Компанія додає максимум зусиль для збереження постійного незмінного графіку виїздів і єдиної ціни.

Схожі матеріали:
👁 744
Категорія: Прес-реліз
Теги: Крим, пасажирські перевезення, Запоріжжя, подорож, Мелітополя, Дніпро




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ