Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.03.2020

Пенсійний фонд попереджає про шахрайство


Пенсійний фонд України попереджає та застерігає українців бути пильними і не вестись на провокації


Пенсійний фонд України звертає увагу людей похилого віку на те, що під час карантину шахраї активізували свою неправомірну діяльність.

Одна із схем, якою наразі користуються зловмисники, – це розсилка фальшивих смс-повідомлень від імені Національного банку України про виплату додаткової 1000 гривень у зв’язку з карантином, анонсовану раніше Президентом України та Міністром соціальної політики України.


Пенсійний фонд попереджає про шахрайство
 

Таким чином зловмисники, користуючись складною ситуацією в країні, намагаються спекулювати на довірі українців, спонукають пенсіонерів телефонувати та вводять їх в оману з метою заволодіти коштами.

Пенсійний фонд України попереджає та застерігає українців бути пильними і не вестись на провокації.

Усі офіційні виплати від держави, в тому числі одноразова допомога в розмірі 1000 гривень пенсіонерам, у яких пенсія становить менше 5 тисяч гривень, будуть здійснюватися виключно шляхом перерахування коштів на рахунки в уповноважених банках або доставлятимуться пенсіонерам листоношами Укрпошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині можуть закрити місця масового відпочинку людей

Про початок таких виплат Пенсійний фонд України повідомить невідкладно.

Перш ніж робити поспішні кроки, радимо телефонувати до Контакт-центру Пенсійного фонду України за номерами: 0-800-503-753; (044) 281-08-70; (044) 281-08-71.

Прийом дзвінків здійснюється з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 20:00.

Схожі матеріали:
👁 389
Категорія: Актуально
Теги: попередження, шахрайство, пенсійний фонд




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ