Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.10.2014

Передвиборна програма кандидата в народні депутати України Синенка Ігоря Миколайовича


Щохвилини, щодня разом будуємо гідне життя!


Передвиборна програма кандидата в народні депутати України Синенка Ігоря Миколайовича

Виборчий одномандатний округ №151 включає Гадяцький, Гребінківський, Лохвицький, Пирятинський, Чорнухинський райони і частину Лубенського району.

Щохвилини, щодня разом будуємо гідне життя!

Народився 2 березня 1978 року в с. Вечірки Пирятинського району Полтавської області.

Після закінчення у 1993 році Вечірківської загальноосвітньої школи рік працював у рідному селі в колективному господарстві «Перемога».

З 1994 по 1997 рік навчався в Березоворудському технікумі за спеціальністю «Агрономія».

У 1997 році в звя”зку із складними матеріальними обставинами життя змушений був перервати навчання і виїхати працювати в м. Дніпропетровськ.

Свою трудову біографію розпочав слюсарем аварійно - відновлюваних робіт ДВУ водогінно - каналізаційного господарства м. Дніпропетровськ.

З 2001 по 2008 рік працював на посаді начальника зміни Управління експлуатації водопровідних мереж дільниці Водоканалу Красногвардійського району м. Дніпропетровськ.

За цей час закінчив навчання в Березоворудському державному аграрному технікумі та здобув вищу освіту в Дніпропетровській державній академії будівництва та архітектури за фахом «Економіка підприємства».

Набутий досвід практичної роботи і отриманні знання стимулюють зробити ще один важливий крок в житті - заснувати Товариство з обмеженою відповідальністю «Сан Буд Монтаж», яке очолював до 2010 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний список кандидатів у депутати Ради у мажоритарному окрузі №151 на Полтавщині

З 2010 року і по теперішній час працюю директором колективного підприємства «Квіти Дніпропетровська».

У 2014 році вступив до Уманського національного університету садівництва і навчаюсь за спеціальністю «Прикладна екологія».

Я громадянин України і від дня народження постійно проживаю в Україні.

Позапартійний. Одружений. Маю двох дітей.

Слово до виборців

Декларуючи свою позапартійність, вважаю необхідним сказати, що ніколи не стояв осторонь суспільно - політичного життя і завжди серцем і ділом підтримую все те, що робиться в державі з метою розбудови демократії та утвердження в нашому житті дієвої системи народовладдя.

Ще з шкільних часів пам”ятаю слова нашого славного земляка, вихідця з мого рідного села, Георгія Андрузького, товариша Тараса Шевченка по Кирило - Мефодіївському братству: « Від Батьківщини, ні від мови її не відрікаюсь. Проклятий той, хто ганьбить Вітчизну і зневажає могили батьків».

Так, я позапартійний, але сприймаю себе представником найпотужнішої і найбільшої політичної сили - українських трударів, які повинні відіграти визначальну роль в становленні України як сучасної європейської держави. Саме ваші інтереси я й буду відстоювати, якщо виборці округу віддадуть свої голоси за мене.

Ми, прості люди, доросли до почуття самоповаги, тож знайдемо в собі сили збудувати гідне життя.

Як людина, що виступає перед громадою виборчого округу в якості кандидата в народні депутати України, вважаю для себе обов'язковим чітко і ясно сформулювати ті ідейні та моральні принципи на основі яких будую свою програму і здійснюватиму її втілення в життя.

По - перше - принциповість та патріотичність, як найважливіша умова кардинального реформування політичних, правових, соціальних та економічних засад нашого життя.

По - друге - чесність та відповідальність, як основа постійної співпраці з виборцями округу.

По - третє - чуйність і турбота про людину, як визнання одним з важливих пріоритетів у своїй депутатській роботі питань соціального захисту населення.

Мої пріоритети:

« Європейська інтеграція України, шляхом впровадження соціальних, політичних, гуманітарних стандартів Євросоюзу;

« Реформування органів місцевого самоврядування та децентралізація влади в Україні;

« Посилення ролі парламенту в суспільно - політичному житті та відповідальності народного депутата перед виборцями. За голосування чужими картками у парламенті -пожиттєва дискваліфікація з політики, за прогули - позбавлення мандату народного депутата;

« Глибоке реформування судової гілки влади, подолання правоохоронного та чиновницького свавілля та створення ефективної' системи боротьби з корупцією, включно з люстрацією державних службовців усіх рівнів;

« Забезпечення максимальної прозорості при розподілі коштів Державного та місцевих бюджетів та посилення контролю за їх використанням;

« Підтримка реалізації регіональних природоохоронних програм;

« Підвищення рівня соціального захисту населення, гарантій, зарплат та пенсій для працівників освіти та охорони здоров'я, легалізація робочої сили;

«Відродження українського села. Мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення має тривати до впровадження законодавства, яке унеможливить земельні спекуляції та скупку селянських паїв за безцінь.

Соціальна політика

« Створення законодавчих умов для збільшення обсягів бюджетного фінансування соціальних програм, освіти, медицини, культури і спорту в регіоні;

« Реальна допомога місцевій владі у вирішенні питання створення нових робочих місць. Залучення інвесторів на Полтавщину шляхом створення Комітету регіонального розвитку та реалізації проектів створення нових підприємств;

« Сприяння виконанню програми будівництва та ремонту доріг округу, допомога у завершенні газифікації і питного водопостачання сіл у районах області;

« Допомога у проведенні реформування системи охорони здоров”я з впровадженням бюджетно - страхової медицини, яка забезпечить якісне медичне обслуговування в лікувальних закладах усіх форм власності;

« Створення умов для розвитку мережі амбулаторій сімейного лікаря, зміцнення матеріально - технічної бази ФАПів, районних лікарень;

« Створення належних умов для лікування соціально вразливих верств населення - ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни,афганців, чорнобильців та учасників АТО,шляхом створення спеціалізованих палат у районних та міських лікарнях;

« Зміцнення матеріальної бази шкіл та дошкільних закладів, будівництво нових спортивних майданчиків. Пропаганда здорового способу життя.

Шановні виборці, пам”ятайте, для мене найбільша цінність - це можливість прямо дивитися в очі тисячам людей, з якими я зустрічаюсь на життєвих дорогах.

Щохвилини, щодня разом будуємо гідне життя!



Схожі матеріали:
👁 1922
Категорія: Актуально
Теги: вибори, Синенко Ігор




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ