Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.04.2019

Переможці районного етапу огляду-конкурсу на кращу організацію правоосвітньої та правовиховної роботи


Переможцем огляду-конкурсу визнано Кулажинську ЗОШ І-ІІІ ст.


З 15 лютого по 10 квітня 2019 року проведено районний етап огляду-конкурсу на кращу організацію правоосвітньої та правовиховної роботи у закладах загальної середньої освіти району.

Журі огляду-конкурсу при визначенні кращих робіт спиралось на основні критерії оцінювання поданих матеріалів: наявність системності у правовиховній та правоосвітній роботі; наявність правопорушень серед учнів; форми і методи проведенню профілактичної роботи з учнями; стан правоосвітньої роботи: кількість і якість проведення лекцій, бесід, диспутів, зустрічей з працівниками правоохоронних органів; ефетивність правової освіти та виховання, зв’язки закладу освіти з правоохоронними органами; організацію позакласної виховної роботи з урахуванням правовиховного компоненту; систему викладання предметів правового циклу; наявність куточків, стендів права; перегляд учнями кінофільмів, слайдів з правової тематики; інноваційні форми та методи правоосвітньої роботи з учнівською молоддю; організація учнівського самоврядування; форми та результати првоосвітньої роботи з батьками; естетичне оформлення матеріалів.


Переможцем огляду-конкурсу визнано Кулажинську ЗОШ І-ІІІ ст.


Журі відзначило, що педагогічні колективи приділяють значну увагу правовому вихованню учнів, формуванню у них поваги до законів і дотримання правових норм, усвідомленню відповідальності перед законом та суспільством за свої вчинки, організації змістовного дозвілля учнівської молоді, проведенню просвітницької роботи з батьками щодо виховання дітей, забезпеченню тісної співпраці з правоохоронними органами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нарада керівників закладів загальної середньої освіти Гребінківського району

На підставі висновків журі переможцем огляду-конкурсу визнано та нагороджено грамотою відділу освіти, молоді та спорту Кулажинську ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Дяченко М.І.). Матеріали переможця надіслано для участі в ІІ (обласному) етапі огляду.

Відзначено належну організацію правоосвітньої та правовиховної роботи, підготовку до участі в огляді-конкурсі та нагороджено грамотами відділу освіти, молоді та спорту Тарасівську ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Лисенко М.А.), Короваївську ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Кривенченко М.Ф.), Сербинівську ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Гайдай В.І.).

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації


Схожі матеріали:
👁 670
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гребінківщина, освіта, переможці, правоосвітня робота, Кулажинці




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ