Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.06.2019

Перевага керамічних блоків


За формою такий блок нагадує саман


Керамічний блок - це штучний будівельний матеріал, по міцності близький до каменю. За формою такий блок нагадує саман.

Технологія виготовлення керамічних блоків лише небагатьом відрізняється від виробництва звичайної цеглини. В якості початкової сировини береться червона глина, але перед відпалом в неї домішують вигораючі добавки (як правило, це дуже дрібна деревна тирса). В процесі відпалу добавки вигорають, а матеріал, що вийшов, набуває підвищеної міцності. Проте це не єдина перевага керамічних блоків.


керамчний блок
 

Їх вибирають ще і за:
 
- Мінімальну теплопровідність;

Коефіцієнт теплоізоляції керамічних блоків складає 0,018 - 0,22 Вт/м. Тому вони підходять для зовнішніх стін в навіть найхолодніших регіонах.

- Простоту укладання;

Розмір керамічного блоку більший, ніж у звичайної цеглини. Швидкість і простота укладання за рахунок цього зростає в рази.

- Легка вага;

Укладання керамічних блоків не вимагає спецтехніки і значних витрат сил.

- Високу звукоізоляцію;

Щілинна структура відмінно поглинає звук.

- Пожежобезпека;

Керамічні блоки не схильні до займання, а при дії вогню не виділяють небезпечних речовин.

- Економічність.

Використання керамічних блоків дозволяє заощадити біля 15-20% розчину.

ГОСТ 530-2012 передбачає 14 типорозмірів керамічних блоків. Стіни з них мають товщину 250, 380 або 510 мм. Будівля, зведена з використанням керамоблоків може мати до 9 поверхів.

Слід пам'ятати, що стінки керамічних блоків дуже крихкі. Їх легко пошкодити при транспортуванні і навантаженні. Тому слід акуратно проводити будівельні і транспортувальні роботи. Це особливість стосується практично для усіх щілинних матеріалів. Іншою особливістю керамоблоків є підвищена здатність вбирати вологу. Тому їх треба ізолювати від ґрунтових вод і атмосферних опадів.

При дотриманні цих нескладних правил, керамічні блоки можуть стати одним з кращих будівельних матеріалів для зведення будівель будь-якого призначення. У Європі вже давно оцінили високі технічні і екологічні характеристики керамічних блоків. Це дозволяє сміливо стверджувати, що з цього матеріалу буде побудовано ще не одно житлову і виробничу будівлю.

Широкий вибір керамічних блоків представлений на сайті ТОВ «Компанія ЕОС». У каталозі сайту є керамічні блоки різних типорозмірів. Вартість вказана на кожного з них.  Інтернет-магазин будівельних матеріалів пропонує керамічні блоки тільки від кращих виробників, оскільки економити на якості будматеріалів треба в останню чергу.

Схожі матеріали:
👁 836
Категорія: Прес-реліз
Теги: будівництво, керамчний блок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ