Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.10.2013

Перше кохання стало причиною втечі з дому


Зі слів опікуна дитини, в серпні 2013 року вона пішла з дому в невідомому напрямку


Перше кохання стало причиною втечі з дому

Під час інспекторської перевірки службою у справах дітей райдержадміністрації Глобинського району виявлено відсутність опікунської дитини за місцем проживання в місті Глобине. Зі слів опікуна дитини, в серпні 2013 року вона пішла з дому в невідомому напрямку.

Як в подальшому стало відомо, 17-річна дівчина забрала з собою свої речі та виїхала до Сумської області, припинивши підтримувати зв’язок з прийомною матір’ю та родичами.

Після оголошення Глобинським райвідділом міліції неповнолітньої дівчини в розшук її місцезнаходження було встановлено службою кримінальної міліції у справах дітей у вересні поточного року. Після затримання «біженки» її було поміщено до центру соціально-психологічної реабілітації для дітей Автозаводського райвиконкому міста Кременчук для проведення з останньою реабілітаційної роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарас Кутовий: «За закордонні кредити українцям пропонують платити землею»

Як пояснила неповнолітня, причиною залишення свого постійного місцяпроживання для неї стало перше кохання.

Міліція звертається до всіх батьків та опікунів бути не байдужими як до своїх дітей, так і до чужих. Цікавтеся їхнім повсякденним життям та колом спілкування.

У разі виникнення будь-яких питань або отримання правової чи психологічної допомоги - звертайтеся до Глобинського райвідділу та до служби у справах дітей Глобинської райдержадміністрації. Ми завжди стоїмо на сторожі щасливого дитинства дітей!

Катерина Савченко, інспектор Глобинського РВ УМВС
України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1257
Категорія: Актуально
Теги: втеча з дому, Полтавщина, перше кохання, ДІВЧИНА




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ