Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.06.2014

Під Києвом злодії розібрали рейки і пустили під укіс локомотив


Під Яготином Київської області четверо чоловіків розібрали рейки, через що пішов під укіс локомотив


Під Києвом злодії розібрали рейки і пустили під укіс локомотив

В суботу ближче до вечора поїзд рухався по залізничній колії, які використовуються вкрай рідко. Потяг перевозив два порожні вагони з Яготина на цукровий завод до сусіднього Згуровського району. Машиніст локомотива в останній момент помітив людей, які порпаються на рейках, він почав сигналити і різко вдарив по гальмах. Локомотив частково зійшов з рейок, а вагони залишилися на колії.

«Залізничники викликали міліцію й на місце пригоди терміново виїхали правоохоронці. Завдяки машиністу локомотив вчасно зупинився, оскільки далі полотно було без рейок. Ще б півметра і склад звалився б у глибокий яр», - повідомив речник Київської обласної міліції Микола Жукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проблема валютных кредитов в Украине

По гарячих слідах міліція наздогнала білу «Газель». В кузові знайшли розрізані рейки, інструменти для різання металу. Затримані четверо чоловіків, які планували здати викрадене до пункту прийому металу. Зловмисникам загрожує до 5 років в'язниці, їм також доведеться оплатити підняття локомотива на рейки.



Схожі матеріали:
👁 1152
Категорія: Актуально
Теги: Яготин, Згурівка, Потяг, злодії, Рейки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ