Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.03.2017

Під Мар’їнкою загинув двадцятирічний полтавець Антон Дзерин


Антон Дзерин народився у селі Дрижина Гребля Кобеляцького району, але останнім часом жив у Полтаві


Під Мар’їнкою загинув двадцятирічний полтавець Антон Дзерин 20-річний боєць першої штурмової роти 24 окремого штурмового батальйону «Айдар», родом з Полтавщини, загинув у бою неподалік Мар’їнки Донецької області.

Трагедія сталася учора, 11 березня. Про втрати повідомили у прес-центрі Штабу АТО:

– На Маріупольському напрямку в результаті бойового зіткнення з ворожою ДРГ загинуло двоє українських захисників, – йдеться у повідомленні.

Загибель двох бійців – Антона «Пікассо» Дзерина та Сергія «Голуба» Голубєва з Рівненщини – підтвердив командир штурмової роти, де служили хлопці, Володимир Хитрич на сторінці батальйону «Айдар» у Фейсбуці:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіберполіція викрила організаторів шахрайських сайтів, де можна було "виграти автомобіль"

– Виконуючи бойове завдання, героїчно загинули виконуючий обов’язки командира взводу старший сержант Голубєв Сергій Володимирович і старший солдат Дзерин Антон Миколайович. Тяжка втрата для роти, батальйону і для мене особисто кращих бійців.

Вибачте мені, хто мене знає, що не зберіг. Сльози матерів, дружин і дітей, пролитих за синами України, даремними не бувають.


 
Відомо, що Антон Дзерин народився у селі Дрижина Гребля Кобеляцького району, але останнім часом жив у Полтаві.


Схожі матеріали:
👁 1085
Категорія: Актуально
Теги: АТО, Антон Дзерин, Загибель, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ