Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.07.2020

Підбираємо осушувач повітря


Осушувачі повітря оснащуються вугільними фільтрами


Всі ми пам'ятаємо, що, передаючи прогноз погоди, крім температури повітря і напрямку вітру, завжди озвучується показник вологості повітря. Ця цифра дуже значима і суттєво впливає на рівень здоров'я людей. Найкомфортніше людина буде почуватися, коли показник вологості менше сорока і більше шістдесяти відсотків. На жаль, кліматичні умови в різних куточках країни відрізняються одна від одної і коливаються, в залежності не тільки від місцевості, але і від пори року. Вони не завжди збігаються з, комфортними для людини, умовами. Перший інтернет-магазин осушувачів повітря в Україні osushiteli.ua пропонує великий вибір осушувачів повітря, що підтримують ці показники завжди в межах норми.


Підбираємо осушувач повітря
 

Сьогодні прийнято встановлювати герметичні склопакети, які разом з теплом утримують і вологу. Це може привести до псування обробки, меблів. Крім того, такі умови сприятливі для розвитку цвілі. Використання осушувачів повітря допоможе створити безпечну атмосферу в приміщенні. Подібна техніка оснащується інтуїтивно зрозумілою системою управління. З її допомогою ви зможете налаштувати роботу апарату по таймеру, запрограмувати автоматичне включення.

Осушувачі повітря оснащуються вугільними фільтрами - вони усувають в приміщенні неприємні запахи. Місткі колби для збору конденсату спрощують догляд за приладами - досить періодично зливати

Види осушувачів і їх характеристики

Щоб правильно підібрати необхідне обладнання, потрібно знати, що виробники пропонують два види осушувачів: конденсаційний і адсорбційний, які мають різне призначення. Конденсаційний тип пристрою застосовується в приміщеннях з температурою, не нижче п'ятнадцяти градусів. У такому пристрої осушення проходить в момент охолодження повітря і підтримується потрібний показник вологості. Інший вид осушувача, найчастіше, використовується в промисловості, в тих приміщеннях, де необхідна підтримка низької температури: склади, сховища і інші подібні підприємства. Ці пристрої мають значно більшу ємність, так як задіяні на великих площах.

Де купити якісний осушувач повітря?

Для тих, хто вирішив підібрати для себе один з типів осушувачів розміщена контактна інформація на інтернет-порталі osushiteli.ua. На сторінці компанії даються контактні телефони, докладна адреса та електронна поштова скринька. Досить заповнити невелику анкету з особистими даними і письмово вказати, що саме ви хочете придбати. В онлайн-режимі менеджер відповість клієнтові або проведе необхідну консультацію. Всі моделі, які пропонує компанія «Оsushiteli» розміщені в докладному і зручному каталозі, з описом технічних характеристик кожної моделі і областю його застосування.

Схожі матеріали:
👁 374
Категорія: Прес-реліз




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ