Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.11.2013

Підготуйте свій автомобіль до зимового періоду


Потурбуйтеся про власну безпеку та про безпеку рідних людей


Підготуйте свій автомобіль до зимового періоду

Державтоінспекція в Полтавській області нагадує власникам  транспортних  засобів про необхідність «переодягнути» автомобіль в зимову резину.

Потурбуйтеся про власну безпеку та про безпеку рідних людей.

Перед  початком  заморозків чи у снігову погоду «перевзутий» транспортний  засіб краще впорається з будь-якими примхами непередбачуваної зими.

Мало хто знає, що літні шини втрачають свої еластичні властивості уже при температурі +10 градусів, а при зниженні температури іще на 3 градуси робить резину настільки жорсткою, що подальше її використання становить небезпеку  для водіїв та пасажирів транспортних засобів.

Зимові шини навпаки підтримують необхідну еластичність, що дозволяє безпечно її експлуатувати під час зниженої температури.  Крім цього такі шини мають спеціальні канавки для відведення води і снігу, що в свою чергу створює умови для кращого зчеплення з дорогою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лубенська ОДПІ: Чітко розуміти пріоритети роботи

В будь-якому випадку Ваше рішення про заміну літньої резини на зимову – це безпека усіх без винятку учасників дорожнього руху.  Не дарма в народі говорять: «Береженого - Бог береже».

Схожі матеріали:
👁 942
Категорія: Актуально
Теги: автомобіль, зимовоий період




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ