Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.11.2019

Підкресліть свою індивідуальність


Як швидко купити красиву сорочку


Сорочка жіноча - це не лише елегантний одяг, який підкреслює жіночний силует, але і сучасна данина традиціям. Україна - країна з багатою культурою, і одним з її переваг є вишиванки або жіночі сорочки вишиті хрестиком або гладдю. Вони можуть бути різних кольорів, але незмінним залишається національний орнамент, який включає яскраві макі або орнаменти в національних тонах.

Яку вибрати вишиванку?

Інтернет-магазин "Дім української вишиванки" пропонує вибрати жіночну вишиванку dimvyshyvanky.com.ua, яка підкреслить вашу красу і індивідуальність. Серед товарів є стильні сорочки, які стануть відмінним доповненням вашого стилю. Незалежно від того, віддаєте перевагу ви діловому образу або кежуал, підібрати відмінний варіант дозволяють модний крій і якісні тканини, з яких виконані усі моделі. Кожну сорочку можна комбінувати з іншими речами з гардеробу, а деякі використати без доповнення у вигляді сукні.


Як вибрати жіночу вишиванку?
 

Данина традиціям

Дівчина, одягнена у вишиванку, - незмінний символ краси, ніжності і скромності. Наші предки не могли купити вишиті сорочки - вони шили і прикрашали їх власними руками. З давніх часів Україна славилася жінками, які з покоління в покоління передавали традиції і уміння. Від бабусі до матері, а від неї - до дочки: хитрощі і премудрощі створення вишиванки передавалися з вуст у вуста.

Як же підібрати сорочку?

Стильним леді ідеально підходить вишиванка з ніжним орнаментом на білосніжному фоні. Такі моделі можуть вибрати і молоденькі сором'язливі красуні.

Сучасним дівчатам, які люблять показувати себе в усій красі, підійдуть сорочки і сукні з кольорами, вишитими гладдю.

Для повсякденного використання відмінним рішенням стане футболка з вишивкою.

Сукня - це самий жіночний і романтичний образ.

Як швидко купити красиву сорочку

Сучасна Україна істотно перетворилася. Сьогодні мало хто з дівчат вважає за краще власними руками шити сорочки жіночі, але при цьому вони не зникли з гардеробів. Замість того, щоб витрачати час на створення вишивки, українки вважають за краще купити вишиті сорочки.
 

Як вибрати жіночу вишиванку?


Інтернет-магазин "Дім української вишиванки" - перший помічник в цьому прагненні.

Вишиванки в магазині «Дім української вишиванки» виділяються від інших, адже майстрині намагаються зробити усе, щоб простенький шматочок полотна перетворився у справжній витвір мистецтва. Індивідуальна вишивка під замовлення - це можливість проявити власну майстерність, та показати витонченість і красу української вишивки.Термін очікування від 2 до 3 тижнів.  Інтернет-магазин здійснює доставку по усій Україні - за допомогою сервісу "Нова пошта".

Схожі матеріали:
👁 789
Категорія: Прес-реліз
Теги: сорочка, жіноча вишиванка, вишивка, вишиванка, вишита сорочка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ