Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.09.2013

Підприємства установ виконання покарань Полтавської області взяли участь у виставці туристичних товарів


У Миргороді відбулась туристична виставка «Відпочивайте на Полтавщині!»


Підприємства установ виконання покарань Полтавської області взяли участь у виставці туристичних товарів

20 вересня 2013 року у місті Миргород Полтавської області відбулась туристична виставка «Відпочивайте на Полтавщині!». У роботі виставки взяли участь і підприємства Кременчуцької виправної колонії (№69) та Надержинщинської виправної колонії (№65) управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області.

 У експозиції були представлені товари для відпочинку, туризму, сувенірна продукція та товари народного вжитку – вишиті сорочки, рушники.

 - Наша служба завдячна облдержадміністрації за запрошення прийняти участь у виставці. Ми намагалися підібрати для експозиції товари, які стануть у нагоді в активному відпочинку. Це, насамперед, костюм мисливця, камуфльовані костюми як утеплені, так і літні, мангал тощо. Слід зазначити, що вся вишивана хрестиком продукція це не машинна вишивка, а ручна, - говорить в інтерв’ю начальник управління ДПтС України в Полтавській області генерал-майор внутрішньої служби Микола Ісаєв.

 Даний захід організований Полтавською ОДА на виконання соціальних ініціатив Президента України, реалізації Програми Президента України В.Ф.Януковича «Україна для людей» та для підвищення іміджу області, розвитку та популяризації національного туристичного продукту, налагодження ділових контактів між підприємствами і організаціями області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Укрзалізниця» вперше програла суд жертві поїзда «Хюндай»

 Слід зазначити, що у роботі виставки брали участь не лише підприємства Полтавщини, а й Волині, Сумщини, Київщини та Чернігівщини.

 - Сьогодні вперше в регіоні проходить Міжнародний бізнес-турсалон «Полтавщина – 2013» та туристична виставка на якій гідно представлена продукція підприємств пенітенціарної служби. Ми бачимо багатий асортимент продукції та її якість. Керівництвом пенітенціарної служби області велика увага звертається на розвиток виробництва, щоб Служба забезпечувала свою життєдіяльність. Ми бачимо великий прогрес у цьому напрямку і облдержадміністрація задоволена роботою пенітенціарною системи області і її керманичем, - зазначив Віктор Шадчнєв, директор департаменту інфраструктури та туризму Полтавської облдержадміністрації.

 Найбільшим попитом у споживачів користувалися стільчик рибака, стіл-трансформер, постільні приналежності та інше.

Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 980
Категорія: Актуально
Теги: виставка, Полтавщина, Миргород




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ