Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.02.2020

Підсумки 30-ї сесії Гребінківської міської ради


30 січня 2020 року відбулося пленарне засідання чергової 30 сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання


30 січня 2020 року відбулося пленарне засідання чергової 30 сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання. Провела засідання секретар міської ради Людмила Цапенко. На сесії зареєструвалось 16 депутатів із 26, тож кворум було дотримано. На порядок денний було винесено 19 питань, які напередодні сесії розглядалися на спільних засіданнях постійних комісій та виконавчого комітету.

На початку засідання депутати затвердили ряд розпоряджень міського голови, які були прийняті в міжсесійний період про надання матеріальних допомог. Далі було прийнято Програму зайнятості населення, План соціально-економічного розвитку та Положення про резервний фонд бюджету Гребінківської ОТГ на 2020 рік.


Підсумки 30-ї сесії Гребінківської міської ради


Одноголосним рішенням депутати підтримали ініціативу міського голови Віталія Колісніченка та затвердили Програму підтримки породіль у Гребінківській міській об’єднаній територіальній громаді на 2020 рік. Починаючи з 1 січня 2020 року породіллям, які зареєстровані на території Гребінківської громади, буде надаватися матеріальна допомога при народженні дитини у розмірі 5 тисяч гривень.

Також депутати затвердили План роботи Гребінківської міської ради та графік прийому громадян депутатами Гребінківської міської ради на 2020 рік.

Крім того затверджено штатні розписи апарату Гребінківської міської ради та її виконавчих органів, закладів культури Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади, іклюзивно-ресурсного центру та методичного кабінету, комунального закладу «Спортивний комплекс м. Гребінка» на 2020 рік.


Підсумки 30-ї сесії Гребінківської міської ради
 

У різному заступник міського голови Володимир Зінченко порушив актуальні нагальні питання життєдіяльності об’єднаної громади. Зокрема йшлося про вуличне освітлення, про безпритульних собак та про нововведення Законів України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» і «Про житлово-комунальні послуги». Згідно чинного законодавства, всі багатоквартирні будинки найближчим часом будуть зняті з балансу Гребінківського ККП.

На цьому пленарне засідання 30 сесії було закрито.

Зі всіма рішеннями, прийнятими на сесії, можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради в розділі “Документи”.
 
 
ГРЕБІНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 30 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 30 січня 2020 року                                                    №979

Про затвердження Програми підтримки породіль у Гребінківській міській об’єднаній територіальній громаді на 2020 рік

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», Бюджетного кодексу України, з метою підтримки породіль та покращання демографічних процесів в Гребінківській міській об’єднаній територіальній громаді, враховуючи рекомендації постійних комісій, міська рада

ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити Програму підтримки породіль у Гребінківській міській об’єднаній територіальній громаді на 2020 рік (додається).

2. Затвердити Порядок виконання Програми підтримки породіль у Гребінківській міській об’єднаній територіальній громаді (додаток 1)

3. Організацію виконання заходів Програми покласти на відділ соціально-економічного розвитку та регуляторної політики (Лазоренко Т.Ф.), відділ бухгалтерського обліку та звітності міської ради (Черненкову І.В.), відділ соціального захисту населення(Охотник Н.О.).

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту (Кулікова Т.В.). та на заступника міського голови Волошина В.А.

Секретар міської ради Л.В. Цапенко


Схожі матеріали:
👁 838
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінківська ОТГ, депутати, пленарне засідання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ