Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.08.2020

Підсумки 37 позачергової сесії Гребінківської міської ради


32 000 гривень направлено Гребінківському центру ПМСД та 29 700 гривень Гребінківській ЦРЛ для придбання медикаментів і перев’язувальних матеріалів


20 серпня у міському будинку культури відбулось засідання позачергової 37 сесії Гребінківської міської ради. В роботі сесії взяли участь 16 депутатів, провів засідання міський голова Віталій Колісніченко.

Спочатку депутати затвердили розпорядження міського голови про надання матеріальних допомог відповідно до Програм Гребінківської ОТГ – це допомоги незахищеним категоріям населення, підтримка породіль та учасників бойових дій на Сході України. Загалом по Програмах соціального захисту з початку 2020 року виплачено 412 900 гривень. Міський голова Віталій Колісніченко подякував депутатам за підтримку його ініціатив щодо виплати допомоги при пологах мешканцям громади, з початку дії Програми підтримки породіль 45 сімей отримали по 5 тисяч гривень на кожну новонароджену дитину.
 

Підсумки 37 позачергової сесії Гребінківської міської ради
 

Далі затвердили зміни до ряду Програм та бюджету об’єднаної громади. Зокрема 101 600 гривень направлено на утримання Гребінківського територіального центру соціального обслуговування та 25 000 гривень для виплати надбавки соціальним робітникам, які безпосередньо надають послуги «догляд вдома». Також направили кошти медичним закладам: 32 000 гривень Гребінківському центру ПМСД та 29 700 гривень Гребінківській ЦРЛ для придбання медикаментів і перев’язувальних матеріалів. На Програму роботи з обдарованою молоддю направлено 150 000 для виплати грошових сертифікатів за досягнення у навчанні, як учням-переможцям так і їх вчителям. Міський голова Віталій Колісніченко знову подякував депутатам, що підтримали його ідею встановити винагороду у 50 тисяч гривень за перемогу у обласному етапі олімпіад. І вже цього року випускник Гребінківської гімназії Олександр Розанов та його наставник Л.О.Гапон вибороли І місце на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України з екології.

Відповідно до змін у законодавстві України, створюється Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради». Центр створений шляхом реорганізації методичного кабінету відділу освіти з метою сприяння професійному розвитку педагогічних працівників закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти, інклюзивно-ресурсних центрів.

Крім того рішенням сесії встановлено мінімальну вартість місячної оренди 1м2 загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на 2021 рік та внесено зміни до структури, штатної чисельності та штатного розпису ЗДО «Веселка».

Схожі матеріали:
👁 554
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: міський голова, Віталій Колісніченко, 37 сесія, гребінківська громада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ