Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.01.2021

Підсумки 5 сесії Гребінківської міської ради 8 скликання


Гребінківська громада прийняла до комунальної власності майно Гребінківського району


27 січня 2021 року у міському Будинку культури відбулася 5 сесія Гребінківської міської ради 8 скликання. Вів засідання міський голова Віталій Колісніченко. На сесії зареєструвалось 19 депутатів із 26, тож кворум було дотримано. На розгляд сесії було винесено проекти рішень з 94 питань, які напередодні опрацьовувалися на спільних засіданнях постійних комісій та виконавчого комітету. В преважній більшості це питання комунального майна та земельних відносин.


5 сесії Гребінківської міської ради 8 скликання
 

Гребінківська громада прийняла до комунальної власності майно Гребінківського району. Відповідні Акти приймання передачі затверджено на сесії. Це заклади культури і освіти, майно відділу освіти молоді і спорту Гребінківської РДА, майно Гребінківської районної ради, цілісні майнові комплекси Гребінківського терцентру, Гребінківського ПМСД, Гребінківської центральної  районної лікарні та Гребінківського трудового архіву. Також затверджено Передавальні акти сільських рад, що увійшли до Гребінківської громади. Комісія, створена рішенням 42 позачергової сесії, протягом січня оглянула всі об’єкти, провела облік майна, основних засобів, виробничих запасів та інших матеріальних активів та склала відповідні акти.


5 сесії Гребінківської міської ради 8 скликання
 

Після доєднання до Гребінківської міської територіальної громади всього Гребінківського району та зміни засновника районних закладів освіти, культури, охорони здоров’я та соцзахисту, виникла необхідність оновити Статути та Положення відповідних закладів. Після розгляду та обговорення депутати затвердили необхідні рішення.

Прийнято План роботи Гребінківської міської ради та графік прийому громадян депутатами міської ради на 2021 рік. Також затверджено План соціально-економічного розвитку громади на 2021 рік та ряд інших рішень.


5 сесії Гребінківської міської ради 8 скликання


Для забезпечення населення громади якісною питною водою прийнято Програму «Питна вода» на 2021-2025 роки. Програма визначає основну стратегію підвищення рівня та розширення надання послуг з водопостачання та водовідведення, поліпшення якості питної води та розвитку водопровідно-каналізаційного господарства Гребінківської міської територіальної громади.

У різному перший заступник міського голови Володимир Зінченко порушив актуальні нагальні питання життєдіяльності об’єднаної громади. Зокрема ознайомив депутатів та всіх присутніх з відповіддю  Укрзалізниці на звернення депутатів Гребінківської міської ради щодо організації приміського пасажирського сполучення дільниці Гребінка – Київ.


5 сесії Гребінківської міської ради 8 скликання
 

Також поінформував, що АТ «Полтаваобленерго» вимагають від Виконавчого комітету Гребінківської міської ради укласти договір щодо здійснення доступу до інфраструктури об’єктів електроенергетики на платній основі. Після обговорення вирішили направити лист до Полтавської ОДА та облради з проханням допомоги у врегулюванні даної ситуації.

На цьому пленарне засідання 5 сесії було закрито.
 

5 сесії Гребінківської міської ради 8 скликання


5 сесії Гребінківської міської ради 8 скликання


Схожі матеріали:
👁 856
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: майно громади, гребінківська громада, 5 сесія, Гребінківська міська рада, 8 скликання, Гребінка, ОТГ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ