Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.12.2020

Підсумки другого засідання першої сесії Гребінківської міської ради 8 скликання


Затверджено План діяльності Гребінківської міської ради з підготовки регуляторних актів на 2021 рік.


11 грудня у міському будинку культури відбулося друге пленарне засідання першої сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання. В роботі сесії взяв участь 21 депутат. Вів засідання міській голова Віталій Колісніченко.

Прийнято рішення «Про початок реорганізації сільських рад Гребінківського району Полтавської області шляхом приєднання до Гребінківської міської ради Полтавської області». Дане рішення запускає процедуру реорганізації сільських рад, визначає Гребінківську міську раду правонаступником майна сільських рад та затверджує План заходів з реорганізації. Крім того створено склади комісій з реорганізації по кожній сільській раді. Планується, що процес реорганізації завершиться до кінця січня 2021 року.


Друге пленарне засідання 1 сесії Гребінківської міської ради 8 скликан
 

Затверджено План діяльності Гребінківської міської ради з підготовки регуляторних актів на 2021 рік. До плану включено регуляторні акти, які необхідно прийняти у 2021 році для забезпечення надходжень місцевих податків та зборів до бюджету громади.

Внесено зміни до Програми соціального захисту – збільшено фінансування на виплату матеріальних допомог.


Друге пленарне засідання 1 сесії Гребінківської міської ради 8 скликан
 

Внесено зміни до бюджету громади на 2020 рік. Зокрема невикористані кошти по харчуванню у закладах освіти направлені на придбання запчастин до шкільних автобусів; на соціальних захист та соціальне забезпечення, а також на організацію благоустрою та розвиток ЖКГ. Крім того виділено кошти на будівництво мультифункціонального спортивного майданчика на території Гребінківської гімназії.

У новій редакції затверджено Положення про відділ освіти Гребінківської міської ради. Положення доповнено пунктами про централізовану бухгалтерію при відділі освіти, а також пунктами щодо розширення молодіжної політики та розвитку спорту на території громади.


Друге пленарне засідання 1 сесії Гребінківської міської ради 8 скликан
 

Також затверджено ряд рішень по земельних питаннях, а саме «Про розгляд звернень щодо надання дозволів на розробку документацій із землеустрою» та «Про розгляд звернень щодо затвердження документацій із землеустрою» та інші.

Згідно чинного законодавства, необхідно присвоїти ранги старостам, які до цього не мали стажу служби у місцевому самоврядуванні, тож було прийнято рішення «Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування».

Друге пленарне засідання 1 сесії Гребінківської міської ради 8 скликан
 

Також депутати вирішили звернутися до АТ «Укрзалізниця» із зверненням щодо організації приміського пасажирського сполучення дільниці Гребінка-Київ. Нагадаємо, що після введення на території України карантинних обмежень, залізничні пасажирські теж були заборонені, а після послаблення карантину курсування потягів відновили, проте не в повному обсязі. У даний час у сполученні Гребінка – Київ – Гребінка курсує три пари приміських поїздів. Такий графік руху є незручним та не забезпечує перевезення пасажирів до/з місця роботи у ранковий та вечірній часи. У зверненні пропонується внести зміни до графіку руху для зручності пасажирів. Тож Гребінківська міська рада сподівається на розуміння з боку АТ «Укрзалізниця» та на позитивне вирішення цього питання.

Друге пленарне засідання 1 сесії Гребінківської міської ради 8 скликан
 

На цьому першу сесію Гребінківської міської ради 8 скликання було закрито.

Схожі матеріали:
👁 556
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінка, міська рада, пленарне засідання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ