Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.03.2021

Підсумки щотижневої апаратної наради (2 березня 2021 року)


На апаратній нараді підвели підсумки роботи за минулий тиждень та обговорили актуальні питання життєдіяльності громади


2 березня відбулася щотижнева апаратна нарада, яку провів перший заступник міського голови Володимир Зінченко.

На апаратній нараді підвели підсумки роботи за минулий тиждень та обговорили актуальні питання життєдіяльності громади, які стосувалися інфраструктури, соціальної сфери, е-декларування, виконання бюджету, медицини, благоустрою, а також освіти.

Підсумки щотижневої апаратної наради
 

Зокрема заслухали інформацію про стан захворюваності на COVID-19, за минулий тиждень 4 нові випадки. Від початку карантину на Гребінківщині зареєстровано 265 випадків захворювання на COVID-19.

У сільських населених пунктах, що увійшли до Гребінківської громади у 2020 році та в яких не проводиться організований вивіз сміття розпочинається робота у цьому напрямку. Після перемовин з місцевими мешканцями та місцевими фермерськими господарствами вдалося знайти спільне бачення щодо вивозу сміття в Овсюках, Тарасівці та Рудці. В подальшому планується охопити організованим вивезенням сміття всі сільські населенні пункти громади.

Підсумки щотижневої апаратної наради


Далі обговорили заплановані заходи на найближчий час. 5 березня у міському Будинку культури відбудеться святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня. Зважаючи на карантинні обмеження вхід тільки за запрошеннями, оскільки глядацька зала буде заповнена наполовину.

Схожі матеріали:
👁 762
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: ОТГ, COVID-19, Гребінка, щотижнева нарадиа, гребінківська громада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ