Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.03.2021

Підсумки щотижневої апаратної наради (9 березня 2021 року)


За минулий тиждень на Гребінківщині, з 93 зроблених тестів – 11 виявилися позитивними


9 березня 2021 року у Гребінківській міській раді  відбулася щотижнева апаратна нарада на якій прозвучали актуальні питання життєдіяльності громади, підвели підсумки роботи за минулий тиждень та обговорили плани на найближчий час. Нараду провів перший заступник міського голови Володимир Зінченко.


Підсумки щотижневої апаратної наради (9 березня 2021 року)
 

Зростає кількість підтверджених випадків захворювання на COVID-19. За минулий тиждень з 93 зроблених тестів – 11 виявилися позитивними. Від початку карантину на Гребінківщині діагностували 273 випадки захворювання на COVID-19.

Закликаємо неухильно дотримуватись маскового режиму та зберігати дистанцію.


Підсумки щотижневої апаратної наради (9 березня 2021 року)
 

Також на нараді йшлося про стан виконання бюджету, про проведення конкурсів на заміщення вакантних посад, про доступність медичних закладів для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інші питання.

За результатами наради надано ряд рекомендацій та доручень відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

Схожі матеріали:
👁 596
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: COVID-19, міська рада, Гребінка, нарада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ