Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.12.2016

Підсумкове засідання Громадської ради


З 21 грудня розпочинається прийом кандидатів у члени нової Громадської ради


Підсумкове засідання Гіоомадської ради20 грудня в актовому залі райдерж-адміністрації відбулось підсумкове засідання Громадської ради при Гребінківській райдержадміністрації. Крім членів Громадської ради, на засіданні був присутній заступник голови райдержадміністрації О. Князев.

Про роботу Громадської ради за весь термін існування розповів голова ради М.Даценко. Ця рада почала свою роботу 20 лютого 2015 року.

До складу Громадської ради ввійшли 16 представників громадських організацій району. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять померлого у цьому році члена Громадської ради А.І.Хаустова. Микола Андрійович повідомив, що серед важливих питань, які обговорювалися на засіданнях Громадської ради цього року: про проведення заходів у зв'язку з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи, про соціальний захист найбільш вразливих категорій населення, про можливості створення опорних шкіл у районі, про відкриття у Гребінківському районі бюро безоплатної правової допомоги, про децентралізаційні процеси у районі.

Зі звітом про роботу Громадської ради при Гребінківській райдержадміністрації учасників засідання ознайомила завідувач сектору з питань внутрішньої політики, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату РДА - секретар Громадської ради Тетяна Федоренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Богдан: “Роблю все, щоб гребінківці повірили у силу "Батьківщини"

Голова Громадської рад и запропонував вибрати представників до ініціативної групи по підготовці установчих зборів та подякував за роботу членам Громадської ради.

Микола Даценко наголосив, що з 21 грудня розпочнеться прийом документів представників громадських організацій - кандидатів у члени нової Громадської ради. Учасники засідання делегували представників до ініціативної групи по підготовці установчих зборів та вирішили розпочати підготовку документів для подання ініціативній групі.

Схожі матеріали:
👁 1061
Категорія: Лубенська РДА
Теги: Микола Даценко, Громадська рада, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ