Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.10.2021

Підземні сміттєві контейнери - інноваційні рішення


Для легкості у використанні сміттєві контейнери заглибленого типу виготовляються з застосуванням двох варіантів кришок.


Заглиблення сміттєвих контейнерів

Заглиблений сміттєвий контейнер являє собою сучасний винахід, який одночасно поєднує в собі практичні та естетичні переваги. До появи цих надійних і містких сховищ люди були змушені використовувати металеві сміттєві баки, які аж ніяк не рясніли перевагами. Навіть навпаки, ці недовговічні ємності були схильні до корозії, мали невелику місткість, захаращували територію і своїм поганим зовнішнім виглядом псували ландшафти, при цьому ще й мали велику собівартість по обслуговуванню для працівників комунальних систем.

Зовсім по-іншому справа йде з використанням нових https://kf-systems.com.ua/produkciya/pidzemniy-konteyner-standartniy підземних сміттєвих контейнерів, які можна купити в компанії «КФ-Сістемс», яка займається виробництвом і продажем цих виробів. Вони зручні та практичні в застосуванні. Матеріал, що використовується при виробництві сміттєвих контейнерів, є міцним, надійним і довговічним.
 

підземні сміттєві контейнери
 

Контейнери відповідають сучасним вимогам до сортування

Переваги  підземних сміттєвих контейнерів:
  • не схильний до корозії;
  • скорочення доступу тварин до відходів і вандалізму;
  • естетичний зовнішній вигляд і чистота місця збору відходів;
  • велика місткість - середня щільність відходів збільшується на 15-20%;
  • зменшення негативного впливу на навколишнє середовище (більша частина відходів зберігається під землею при постійній температурі, сповільнюючи розкладання відходів і зменшуючи запах).
Тепер не треба економити місце в урон місткості, оскільки об'єм контейнера досягає 5000 літрів і все це вдається приховати під землею. Зберігання такої великої кількості сміття упродовж деякого часу (3-4 дні) до вивантаження не приносить незручностей, пов'язаних з поганою ізоляцією і неприємними запахами. Високоякісний матеріал, який застосовується при виготовленні контейнерів для сміття, особливо внутрішнього пакету, є щільним і непроникним, що виключає проникнення властивих відходів «ароматів» зсередини на поверхню. Тому термін зберігання сміття до моменту вивантаження може бути значно збільшено.

Сміттєвий контейнер

Для легкості у використанні сміттєві контейнери заглибленого типу виготовляються з застосуванням двох варіантів кришок. Це дуже зручно, оскільки клієнт може вибрати найбільш підходящу для його умов модель. Перший варіант являє собою кришку, що відкидається вручну. Друга модель відрізняється особливою будовою шлюзу для завантаження, який передбачає можливість викидати сміття без контакту з кришкою.

Монтаж і подальше використання підземних сміттєвих контейнерів полегшується завдяки оптимальній будові зовнішньої частини бака. Додаткові ребра жорсткості в формі кілець по периметру змонтованої частини корпусу, надають баку стійкість; товщина стінки бака складає 9-12 мм. Під час вивантаження, коли внутрішня частина витягується з зовнішньої, бак залишається нерухомим в землі. Також ці ребра збільшують жорсткість бака, захищаючи від деформацій, пов'язаних з тиском ґрунту на стінки. Таким чином термін служби підземних сміттєвих контейнерів для сміття може досягати десятки років.


підземні сміттєві контейнери
 

Де придбати підземні сміттєві контейнери

Купити сміттєвий контейнер можна в компанії, яка займається виробництвом і продажем цих практичних виробів. «КФ-Сістемс» намагається приділяти особливу увагу якості продукції, що виготовляється, разом з тим, не завищуючи вартість сміттєвого контейнера. Завдяки використанню тільки надійної сировини, вдалося досягти оптимального поєднання ціни та якості продукції. Довговічний, зручний сміттєвий контейнер і невелика ціна - це цілком сумісні поняття, які втілені в виготовляючі компанією вироби.

Схожі матеріали:
👁 326
Категорія: Прес-реліз
Теги: сміттєвий контейнер, Підземний сміттєвий контейнер




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ