Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.08.2020

Після капітального ремонту їдальні і пральні відкрився дитячий садочок «Теремок»


Тепер їдальня має сучасний вигляд – стіни вирівняні, покладена плитка


Вже минуло майже 39 років, як у Гребінці відкрився і успішно працює дитячий садочок «Теремок». За ці роки сотні, а може навіть і тисячі його вихованців полинули, наче пташенята, у великий світ шкільного життя. Багато мешканців міста з теплотою і ніжним трепетом згадують роки перебування у цьому дошкільному закладі.


Дитячий садочок «Теремок»
 

Адже тут завжди панувала тепла, затишна , майже домашня атмосфера. За ці роки ремонтні роботи проводилися у закладі. Але приміщення їдальні жодного разу капітально не оновлювалося і не ремонтувалося. А от потреба у проведенні ремонтних робіт давно назріла. Кухонне обладнання та особливо техніка давно відпрацювали свій термін. Тож у міській раді вирішили зробити капітальний ремонт приміщення їдальні та пральні, а також придбати багато усього необхідного аби вихованцям було приємно відвідувати садочок.


Дитячий садочок «Теремок»
 

-На виконання усіх робіт капітального ремонту приміщення пральні та їдальні закладу дошкільної освіти «Теремок» було витрачено з міського бюджету 576 тисяч гривень, - розповідає нам голова міста В.І.Колісніченко,
- У приміщенні були повністю замінені труби водопостачання, каналізації. Тепер їдальня має сучасний вигляд – стіни вирівняні, покладена плитка. Також ми вирішили повністю оновити кухонне обладнання. Близько ста тисяч гривень було витрачено на це. Придбали нову електроплиту, холодильник, нові мийки та інше обладнання. Тепер у такому приміщенні приємно, а головне – зручно працювати і готувати смачні обіди дітворі.


Дитячий садочок «Теремок»
 

Окрім того, за кошти міської ради були придбані меблі для садочка – шафи, ліжка, столи, стільці. Стінки дитячі на суму 126 тисяч гривень. Закуплені комплекти постільної білизни на суму 37 тисяч гривень. Активну участь у проведенні ремонту та оновлення взяли і безпосередньо працівники садочка, на чолі із завідуючою С.В.Водоп’ян. Адже кожному з них були приємні такі зміни на краще, і всі вони з нетерпінням чекали, коли роботи по реконструкції садочка закінчаться і сюди знову прийдуть дітки. Працівники самотужки зробили косметичний ремонт у групах, а матеріали для його проведення були закуплені за кошти міського бюджету. Та гарно і затишно тепер тут не лише всередині приміщення, а й на дворі. Адже завдяки реалізації спільного проекту по ремонту тротуарів та підхідних доріжок, який теж вдалося успішно реалізувати, тепер і у дворі садочка покладена нова тротуарна плитка. Гарно і зручно!


Дитячий садочок «Теремок»
 

Подбали у міській раді і про дотримання усіх вимог адаптивного карантину. Завчасно були придбані пірометри (прилади для вимірювання температури), засоби індивідуального захисту(маски, рукавички та ін.), засоби дезінфекції та миючі засоби. П’ятого серпня компетентна комісія, до якої увійшли представники Держпродспоживслужби, міської ради, депутати міської ради, одноголосно прийняла рішення про відновлення роботи закладу дошкільної освіти. І ось на цьому тижні дитячий садочок знову відкрив свої двері для своїх маленьких вихованців.


Дитячий садочок «Теремок»


Дитячий садочок «Теремок»


Схожі матеріали:
👁 888
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: їдальня, ремонт, Дитячий садочок «Теремок»




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ