Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.05.2016

Пісня про маму


Життя іде Ми дорослішаємо


Пісня про мамуКожна людина, кожний народ має свої святині. Та найсвятішим за все є любов до матері, до тієї, яка дала нам життя, яка нас виплекала, виростила і виховала. Всі клопоти, щоденна праця по вихованню дитини, в основному, лягає на плечі матері. Саме вони для добра своїх дітей віддають усе і серця свого не жаліють.

В Україні стає доброю традицією відзначати в другу неділю травня День Матері, берегині, духовної опори роду. Цього дня вся наша любов, ніжність, чуйність їй - матері, яка дала нам життя, і всім матерям землі.

7 травня в приміщенні Оржицької сільської бібліотеки бібліотекарем Іриною Пунько і зав. бібліотекою-філією с. Слободо-Петрівки був проведений захід, присвячений Дню Матері.

На свято були запрошені читачі:багатодітні мами (Р. Пісоцька, І. Сухарська.Ю Зінченко), діти (Зоряна Нісковська, Тая Пунько, Алла Задорожня, Юлія Кот.,Вікторія Пасічна..Наталія Вінічук, Анна Ясинська, Тетяна Сухарська). Школярі читали вірші та співали пісні про маму.

Також були запрошені учасники самодіяльності Слободо-Петрівського будинку культури: В. М. Хоменко, Г. М. Згура, Т. К. Попович, В. М. Рубан. Аматори сцени виступили перед присутніми з чудовим концертом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавська вишиванка зберегла давньоукраїнські традиції

До свята Матері проведений конкурс дитячих малюнків. Переможці були нагороджені грамотами Центральної районної бібліотеки.

Життя іде Ми дорослішаємо. Та для матері дитина завжди залишається дитиною і в 10 років, і в ЗО, і в 50. Атому ніколи не покидає її тривога за долю власної дитини. І завжди вчить вона своїх дітей творити добро на землі...
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 973
Категорія: Прес-реліз
Теги: День Матері




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ