Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.12.2015

Питання, які цікавлять громадськість міста


Засідання сесії міської ради


Минулого тижня відбулося засідання сесії Гребінківської міської ради, на якому розглядалося ряд важливих питань. Провів сесію голова міста Ф.Г.МІлевський.

Перед початком сесії міський голова Ф. Мілевський вручив Грамоту за підписом начальника штабу однієї з військових частин, що приймають участь в проведені антитерористичної операції, учаснику АТО, жителю міста Гребінка Дмитру Деркачу, який зараз перебуває у короткотривалій відпустці. Всі присутні привітали військовослужбовця оплесками. Військовослужбовцю також надано матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань в розмірі 500 грн.

Потім депутати розглянули питання, що стосувалися встановлення ставок деяких видів податків. Інформацію з цього приводу надавала Т.Ф.Лазоренко, завідуючій відділом з питань захисту прав споживачів міської ради. Зокрема було затверджено рішення міської ради ставок єдиного податку для фізичних осіб - підприємців з 01.01. 2016 року, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2016 рік, туристичного збору на 2016 рік, акцизного податку на 2016 рік, транспортного податку на 2016 рік.

Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води Відокремленому підрозділу "Гребінківське будівельно-монтажне експлуатаційне управління" державного підприємства "Південна залізниця" інформувала заступник начальника Гребінківського БМЕУ -8 О.Є.Гордієнко.

Депутати розглянули і затвердили розпорядження міського голови, які були прийняті в міжсесійний період з питань внесення змін до бюджету міста.

Також затвердили розпорядження міського голови про надання матеріальної допомоги відповідно до міської Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення міста на 2015 рік та відповідно до міської Програми підтримки військовослужбовців, які проходять службу в зоні АТО та членів сімей на 2015 рік.

Були розглянуті на сесії і земельні питання. Доповідав землевпорядник міської ради І.П.Приліпко.

Про хід виконання міської Програми роботи з обдарованою молоддю на 2015 рік та Положення про грошові винагороди доповідала заступник міського голови Л.В.Цапенко. Положення про грошові винагороди вчителям та учням-лереможцям та призерам III (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, учням-переможцям та призерам Всеукраїнських фестивалів, конкурсів, спортивних змагань, переможцям та призерам II (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України. Було вирішено преміювати талановитих школярів та їхніх наставників. Отже, перші премії будуть вручені уже під час проведення "останніх дзвоників" у школах міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про бюджет, відзначення свята та пропозиції об'єднатися

Коли порядок денний засідання сесії був вичерпаний, депутати продовжили свою роботу і розглянули ряд важливих питань щодо встановлення засобів обліку тепла в багатоквартирних будинках, щодо ремонту пішохідної дороги між музичною школою та ДНЗ «Теремок», щодо протікання даху в багатоквартирному будинку № 126 по вул Петровського. щодо порушення правил дорожнього року учасниками дорожнього руху на пішохідних переходах, в зв'язку з цим було внесено пропозицію, на наступній сесії заслухати звіт Гребінківського ВДАІ щодо вжитих заходів.

Заступник міського голови Л.Цапенко, яка повідомила, що 22 травня 2015 року в обласній раді відбулося засідання координаційної ради з питань місцевого самоврядування, на якому був представлений проект Перспективного плану формування об'єднаних територіальних громад області (графічна та текстова частини), який буде поданий на схвалення сесії Полтавської обласної ради, що відбудеться 03.06.2015 р. Згідно представленого на засіданні Координаційної ради Перспективного плану на території нинішнього Гребінківського району буде сформовано одну об'єднану територіальну громаду з адміністративним центром в місті Гребінка. До складу цієї громади увійдуть всі населені пункти 16 сільських рад та місто Гребінка.

Схожі матеріали:
👁 1094
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінка, міська рада, громадськість міста




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ