Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.01.2016

Південна магістраль закликає громадян бути максимально уважними на залізниці


Упродовж перших 13 днів нового 2016 року на Південній залізниці було смертельно травмовано 4 особи


Південна магістраль закликає громадян бути максимально уважними на залізниціУпродовж перших 13 днів нового 2016 року на Південній залізниці внаслідок порушення правил безпеки на залізничному транспорті було смертельно травмовано 4 особи.

Попри всі зусилля залізничників та профілактично-роз'яснювальну роботу, що постійно ведеться фахівцями Південної магістралі, кількість випадків травмування громадян на об'єктах залізничної інфраструктури не зменшується.

Останній нещасний випадок стався 12 січня на 126 км перегону Свинківка - Божкове. Чоловік 1967 року народження в стані алкогольного сп'яніння йшов на небезпечній відстані уздовж колії, по якій наближався вантажний поїзд. На сигнали підвищеної гучності, які подавала локомотивна бригада поїзда, не реагував. Було застосовано екстрене гальмування, але наїзду уникнути не вдалося. Отримавши травми несумісні з життям, чоловік помер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інформація щодо роботи із зверненнями громадян Гребінківського РУЮ за 12 місяців 2015 р.

Південна залізниця вкотре закликає громадян не порушувати правил безпеки на залізничному транспорті, бути максимально уважними й обережними поблизу залізничної інфраструктури.

Прес-центр Південної залізниці


Схожі матеріали:
👁 986
Категорія: Актуально
Теги: Південна залізниця, правила безпеки, Магістраль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ