Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.11.2022

Плавуче місто у формі черепахи - концепція тераяхти Pangeos від Pierpaolo Lazzarini


Тераяхта Pangeos оснащена 9 двигунами HTS. Кожен електродвигун має потужність 16800 к.с. та живиться від різних бортових джерел енергії.


Плавуче місто у формі черепахи

Гігантський плавучий континент – Pierpaolo Lazzarini представив нову інноваційну концепцію монументальної тераяхти. Судно Pangeos є мандрівним плавучим містом, що включає різні готелі, торгові центри, парки, морські та авіаційні порти та інші об'єкти, необхідні для розміщення до 60 000 гостей посеред моря.

Концепція terayacht бере свою назву від Пангеї, суперконтиненту, що існував мільйони років тому в пізньому палеозої та ранньому мезозої. Перекладаючи це в дещо футуристичний вираз, Pangeos має довжину 550 метрів і досягає завширшки 610 метрів у найширшому місці - крилах.

Гігантський корпус Pangeos з 30-метровим осадом складається з дев'яти різних носових частин і поділено на кілька блоків. Це починається від входу в портову зону до головної площі, яка тягнеться до широкої вілли з терасами, а потім веде до приватних будинків, будівель і терас на дахах з верхньою зоною «оболонки», що пропонує посадку різних літальних апаратів.

Плавуче місто у формі черепахи
 

У нижньому просторі команда дизайнерів розміщує 30 000 кластерних відсіків та пропонує непотоплюване плавуче рішення для підвалу, яке передбачається реалізувати в основному зі сталі. Pangeos також об'єднує уявну інфраструктуру Terashipyard шириною 650 метрів і довжиною 600 метрів, що забезпечує прямий доступ до моря.

Тераяхта Pangeos оснащена 9 двигунами HTS. Кожен електродвигун має потужність 16800 к.с. та живиться від різних бортових джерел енергії. Терасозброєння, що приводиться в рух реактивною трансмісією, зможе розвивати крейсерську швидкість 5 вузлів.

Плавуче місто у формі черепахи
 

Під час плавання великі крила отримуватимуть енергію від опору хвиль і Pangeos пересуватиметься без викидів морями планети Земля. Крім того, на даху розташовані сонячні батареї, які забезпечують частину необхідної чистої енергії для живлення тераяхти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Hyundai IONIQ6, встановив "новий стандарт динамічного водіння електромобіля"

Pierpaolo Lazzarini сподівається, що незабаром проект Pangeos стане чимось більшим, ніж комп'ютерна анімація. Щоб побудувати тераяхту - найбільша споруда, яка коли-небудь створена на планеті, знадобиться близько 8 мільярдів доларів, а терміни приблизно вісім років.


Плавуче місто у формі черепахи
 

Віртуальні простори тераяхти також можна придбати в рамках колекції NFT, і користувачі зможуть збирати певний контент та отримувати доступ до віртуальних властивостей зі своїми обліковими даними. Ці ж повноваження працюватимуть і як запорука майна у разі реального будівництва.

 


Схожі матеріали:
👁 281
Категорія: Технології
Теги: готель, плавучий континент, суперяхта, тераяхта, плавуче місто




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ