Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.03.2018

Пленарне засідання 5 сесії міської ради сьомого скликання


2 березня 2018 року відбулося пленарне засідання 5 сесії міської ради сьомого скликання


Пленарне засідання 5 сесії міської ради сьомого скликання2 березня 2018 року в приміщенні міської ради відбулося пленарне засідання п’ятої сесії міської ради сьомого скликання. До порядку денного увійшло 23 питання, які попередньо розглядались на спільному засіданні постійних депутатських комісій.

Відповідно до п.6, п.7 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міський голова Віталій Колісніченко звітувався перед депутатами міської ради про свою діяльність та роботу виконавчого комітету міської ради.

У своєму звіті міський голова зазначив, що 2017 рік був вирішальним в історії Гребінківського краю, бо 31 березня звітного року було утворено Гребінківську міську об’єднану територіальну громаду. Це був рік напруженої роботи, прийняття компромісних рішень, закріплення позитивних тенденцій розвитку міста з єдиною метою – максимально реалізувати інтереси нашої громади.

Міська рада, виконавчий комітет та всі структурні підрозділи працювали стабільно і послідовно, забезпечуючи розвиток міста за пріоритетними напрямками, розв’язуючи поточні питання життя громади.

Депутати заслухали звіти одержувачів бюджетних коштів на виконання заходів міських Програм в 2017 році та звіти про виконання міських програм. Також були затверджені розпорядження міського голови, які були прийняті в міжсесійний період: про надання матеріальної допомоги відповідно до міської Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення, про надання матеріальної допомоги відповідно до міської Програми підтримки військовослужбовців, які проходять службу в зоні АТО та членів їх сімей.


Пленарне засідання 5 сесії міської ради сьомого скликання
 

Затверджено Програму реалізації Концепції допризовної підготовки і військово-патріотичного виховання молоді Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки; Програму виготовлення документації для передачі багатоквартирних жилих будинків на баланс ОСББ; Програму висвітлення діяльності Гребінківської ОТГ у передачах районної телевізійної студії «Гребінка» на 2018 рік; Статути закладів культури та освіти Гребінківської ОТГ; детальний план території частини кварталу, обмеженої провулком Пирятинським, вулицею Польова, місцевими проїздами та залізничною колією в м.Гребінка Полтавської області.


Пленарне засідання 5 сесії міської ради сьомого скликання
 

Підчас сесії депутати розглянули та прийняли значну кількість рішень щодо земельних питань. Наступними рішеннями було створено комунальний заклад «Гребінківська міська публічна бібліотека» та надано дозвіл на проведення пошукових робіт.

міський голова Віталій Колісніченко
 

В різному секретар міської ради Цапенко Л.В. ще раз звернула увагу депутатів на необхідність подання до 1 квітня 2018 року електронних декларацій про доходи та майновий стан на офіційному сайті НАЗК.


міський голова Віталій Колісніченко
 

Після закінчення роботи сесії міський голова Віталій Колісніченко привітав жінок-депутатів з наступаючим святом весни 8 Березня та побажав їм всього найкращого.

Схожі матеріали:
👁 954
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Віталій Колісніченко, міський голова, засідання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ