Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.02.2018

Почаївська школа: День безпечного Інтернету 2018


Цього року до Дня безпечного інтернету долучилися понад 130 країн з усього світу


Почаївська шкла: День безпечного Інтернету 2018Мета Дня – пропаганда більш безпечного і більш відповідального використання онлайн-технологій і мобільних технологій, передусім, серед дітей і молоді. День проводиться з 2004 року в країнах Європейського союзу під патронатом Європейської комісії з інформаційного суспільства і ЗМІ у вівторок другого тижня лютого.

Головним координатором Дня безпечного Інтернету в світі є некомерційна організація Insafe (European Safer Internet Network), яка складається з національних центрів, створених за участю Єврокомісії. В Україні День безпечного Інтернету відзначається з 2009 року.

Цього дня (й протягом тижня) проводяться різноманітні конференції, круглі столи, «прямі лінії» за участю експертів, спрямовані на популяризацію механізмів безпечної роботи в мережі, обговорюються питання інтернет-етики, загроз протизаконного контенту, а також ведуться дискусії та діалоги з пошуку компромісу між ефективністю та безпечністю використання Інтернету з урахуванням української специфіки.

Гасло Всесвітнього дня безпечного Інтернету 2018 року – «Створюй, підключись та поділись повагою: кращий Інтернет починається з тебе».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Талановита молодь Гребінківщини (ВІДЕО)

Цього року до Дня безпечного інтернету долучилися понад 130 країн з усього світу. В Україні більше 1240 організацій зареєструвалися на участь у Дні. Усі заходи відбуваються зі слоганом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою». А їх головна мета - залучити кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів.

Тож не будьте байдужими, ознайомтесь з правилами безпеки в Інтернеті та зихистіть себе та інших від неприємностей в мережі.
 

День безпечного Інтернету 2018


День безпечного Інтернету 2018
Почаївська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 850
Категорія: Шкільний екран
Теги: Почаївка, Інтернет, школа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ