Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.08.2016

Поліція радить: як не стати жертвою шахраїв, які пропонують дешеві товари


Єдина порада: спочатку - товар, а потім - гроші


Поліція радить: як не стати жертвою шахраїв, які пропонують дешеві товариВинахідливі шахраї ходять по дворах, у тому числі багатоповерхових будинків, і пропонують людям придбати за відверто низькими цінами продукти харчування, наприклад, муку і цукор.

В основному, жертвами злочинної діяльності таких шахраїв стають особи похилого віку. Злодії входять до них у довіру, завіряють в порядності своїх намірів. При укладенні усної угоди однією з необхідних умов є передача грошей відразу ж на місці. Товар обіцяють підвезти увечері на автомобілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли поліція вправі зупинити ваш автомобіль

Довірливі пенсіонери радіють таким пропозиціям і одразу ж віддають гроші. Коли ж настає час домовленості, люди виходять на вулицю і протягом кількох годин «виглядають» машину з товаром. Тільки після тривалого очікування вони розуміють, що стали жертвами обману.

У даному випадку єдина порада: спочатку - товар (якість якого ви перевірите), а потім - гроші. При цій вимозі шахраї втратять до вас інтерес.

Схожі матеріали:
👁 954
Категорія: Прес-реліз
Теги: дешеві товари, ціни, товар, шахраї




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ