Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.01.2020

Поліція та «Центр пробації» підбили підсумки спільної співпраці за 2019 рік


Обговорено питання про посилення профілактичної роботи


24- го січня у приміщенні Гребінківського відділу поліції відбулася робоча нарада керівника місцевої поліції Олексія Возного з начальником Гребінківського районного сектору філії Державної установи « Центр пробації» Геннадієм Ісаєвим з підбиття підсумків спільної співпраці за 2019 рік.

Під час зустрічі присутні обговорили питання про посилення профілактичної роботу з особами, засудженими до мір покарань, не пов’язаних із позбавленням волі, недопущення з їх боку вчинення повторних злочинів.


«Центр пробації»
 

В результаті був затверджений План спільних заходів на поточний рік з приводу перевірки за місцем проживання засуджених осіб. Крім того, було звернуто увагу на питанні розшуку осіб та притягнення засуджених осіб до кримінальної відповідальності за ухилення від покарання, не пов’язаного із позбавленням волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ваш онук скоїв ДТП: у Гребінці у пенсіонерки видурили 6 тисяч гривень

Олексій Возний відзначив, що робоча зустріч була дуже конструктивною, та висловив надію, що розроблені під час неї алгоритми допоможуть в подальшому спільними зусиллями протистояти такому негативному явищу, як скоєння громадянами нових злочинів.

За матеріалами Гребінківського відділу поліції Полтавщини


Схожі матеріали:
👁 650
Категорія: Актуально
Теги: поліція, Гребінка, Центр пробації




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ