Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.01.2014

Полтавці полюбляють одягатися в секонд-хенді


Раніше люди соромилися казати, що свої речі вони придбали на секунд-хенді


Полтавці полюбляють одягатися в секонд-хенді

Раніше люди соромилися казати, що свої речі вони придбали на секонд-хенді. Зараз все по-іншому. Полтавці тепер добре усвідомлюють, що можна купити нові брендові речі за незначну суму.

Для порівняння візьмемо звичайну однотонну футболку, яка на Полтавському базарі коштує 150-200 гривень. Нічого особливого на ній не має, а навіть, може бути і неякісний крій. У магазинах така ж сама ситуація, ціни космічні.

Тепер зайдемо до одного з секунд-хенду нашого міста. Звичайно, асортимент різний. Є і поношені речі, але, якщо добре вміти вибирати, то можна знайти гарну брендову футболку за 10-15 гривень.

Тому, звичайно, у ті дні, коли завозиться новий товар, їдучи на роботу, ми бачимо такі черги людей біля секунд-хендів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пирятині закрили притон для наркоманів

Як кажуть, хто перший, той і встиг. Люди купують товар з країн Європи та Америки не тому, що не мають грошей, а тому, що адекватно розуміють, як втридорога така річ коштувала б на ринку чи магазині. Навіщо ж тоді переплачувати? Якщо можна придбати одежу в секунд-денді за доступною ціною, в гарному стані, та ще й відомої фірми.

Схожі матеріали:
👁 1621
Категорія: Актуально
Теги: секунд-хенд, Полтавщина




Всього коментарів: 1

0
1 2nd   (11.01.2014)
Кто там админит этот сайт - по-английски правильно все-таки "секонд", а не "секунд". И не секунд-денді, все-таки. Проверяйте, что ли.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ