Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.06.2015

Полтавщина в жалобі: в останню путь провели сержанта ЗСУ, який загинув в зоні АТО


6 червня, в селі Прихідки Пирятинського району в останню путь проводжали Віталія Білька


Полтавщина в жалобі: в останню путь провели сержанта ЗСУ, який загинув в зоні АТО6 червня, в селі Прихідки Пирятинського району в останню путь проводжали Віталія Білька, сержанта Зройних Сил України, Героя, який загинув 3 червня під артобстрілом в с. Луганське Донецької області.

Підтримати рідних та віддати останню шану своєму земляку зібралось усе село, керівники району, волонтери та просто небайдужі.

Розпорядженням голови Пирятинської райдержадміністраціїцей день було оголошено в районі Днем жалоби за сержантом Збройних Сил України  Більком  Віталієм Олексійовичем, який загинув під час бойових дій в зоні АТО, повідомили в Пирятинській РДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десятки вагонів з полтавським лісом їхали на шахти Ахметова в «ЛНР»

На знак скорботи за загиблим в цей день на адміністративних приміщеннях, підприємствах, установах та організаціях приспустили Державний Прапор України. У населених пунктах району було обмежено проведення розважальних заходів, заборонено проведення дискотек, феєрверків, звучання гучної розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та громадського харчування.

Земля пухом та вічна пам'ять тобі, Віталію!

 

 
www.0532.ua


Схожі матеріали:
👁 1096
Категорія: Актуально
Теги: загинув, АТО, прихідьки, герой, Пирятинський




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ