Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.02.2015

Полтавські ДАІшники скаржаться, що їх знов змушують брати хабарі з водіїв


Полтавські ДАІшники беруть хабарі не з власної волі


Полтавські ДАІшники скаржаться, що їх знов змушують брати хабарі з водіївПолтавські працівники Державтоінспекції стверджують, що пропрацювали без хабарів всього два тижні, після арешту начальника УДАІ Полтавської області Петра Блажівського за звинуваченням в організації корупції.

Щойно в резонансній справі наступило затишшя, рядових інспекторів знову стали змушувати збирати гроші на дорогах. Про це розповіли самі ДАІшники в листі відправленому на адресу «Дорожнього контролю»:

«Нещодавно поставлений тим же Блажівським на посаду командира роти С. Заєць заявив, що тепер у нього знайомства в Департаменті ДАІ та СБУ, а тому буде робити що хоче. Після цього, наші командири Бродський та Мєщанін оголосили, що нічого не змінилося, просто спрямування фінансових потоків дещо змінилося.

Починаємо працювати за старою схемою - 100 гривень з людини зі зміни плюс 3000 гривень з людини на місяць на АТО, на СБ - куратору Сургаю і на Серенко» - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ограничения во время Великого поста

З повним тестом нового листа ДАІшників можна ознайомитися нижче.

 




 


Схожі матеріали:
👁 1071
Категорія: Актуально
Теги: Полтавщина, село Літки, хабар




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ