Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.02.2019

Пошторг: хто, кому та навіщо дарує великі гроші


Компанія Пошторг займається продажом різноманітних товарів щоденного використання


Більшості українців хоча б раз у житті приходили каталоги з продукцією від різноманітних компаній, а також листи з пропозиціями виграти великі суми грошей. Хтось вірить у чесність організатора, бере участь в розіграші та виграє приємні призи, а хтось ставиться до всього цього доволі скептично.

Причиною тому є те, що українці бояться комусь довіряти і впевнені: «все куплено і виграти гроші неможливо». Так що ж насправді ховається під виглядом привабливої пропозиції, і який резон компаніям дарувати великі гроші своїм покупцям? В цій статті ви знайдете відповіді на всі ці питання.

 
Пошторг: хто, кому та навіщо дарує великі гроші
 
 
Компанія Пошторг займається продажом різноманітних товарів щоденного використання через каталоги.Одним із головних плюсів такого виду замовлень є доставка поштою в будь-яку точку України, а це дуже зручно для людей похилого віку, які ледь виходять в магазин за покупками, або ж в їх населеному пункті і зовсім його немає.

«Також ми щоквартально проводимо розіграші грошових призів. Все дуже просто: клієнт, як зазвичай, купує необхідні товари і автоматично стає учасником розіграшу», - кажуть в Пошторг.

Але одразу ж виникають питання: навіщо дарувати гроші своїм клієнтам просто так, який в цьому сенс і як знати, що це не чергова афера?

Ось що нам на це відповіли представники Пошторг: «Не варто боятися таких розіграшів, адже головна їх мета - заохочення клієнтів до покупок і подяка за довіру та вибір продукції з наших каталогів».

Головним плюсом такого виду розіграшів є те, що ви не ризикуєте, а все тому, що вам не потрібно вкладати кудись гроші чи купувати лотерейний квиток. Ніяких ризиків, ви простозамовляєте потрібні товари і отримуєте можливість виграти кругленьку суму грошей.

А чи законно це все?

«Компанії, які на ринку не перший рік і цінують власну репутацію, навряд будуть обманювати власних клієнтів. Перевірити, чи законно діє організатор доволі просто, зробити це можна самостійно», - кажуть експерти Пошторг.

Завжди залишайтеся пильними та уважно читайте правила проведення розіграшу. Якщо компанія діє відкрито, то вона має сайт, на якому регулярно оновлюється інформація про минулих переможців. Знайдіть відгуки про роботу компанії, але тут варто довіряти тільки авторитетним виданням, а не сумнівним форумам.
От ми і з’ясували, навіщо ж компанії дарують своїм клієнтам гроші, сподіваємося, що тепер у вас не лишилося питань. Бажаємо вам удачі!

Схожі матеріали:
👁 987
Категорія: Прес-реліз
Теги: Пошторг, каталоги, продаж




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ