Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.03.2021

Пошук бізнес партнерів, ділових знайомств, бізнес-контактів


Неможливо знайти компанію, яка б не шукала нових партнерів


У сервісі "BizNet" ​​відбувається автоматичний пошук підприємств та підприємців для взаємовигідного співробітництва відповідно до поданої заявки і зазначеними в ній умовами.

Неможливо знайти компанію, яка б не шукала нових партнерів. Магазинам потрібні постачальники одягу, меблів, будматеріалів або косметики. Виробникам потрібні дилери і представники в регіонах, а також постачальники сировини, матеріалів, обладнання та комплектації.
 

Пошук бізнес партнерів
 

Якби думки звучали - в будь-якому куточку країни ми почули б одні і ті ж питання:
  • Де і як знайти постачальника або дистриб'ютора;
  • Як стати дилером або представником компанії виробника;
  • Де дешево купити товар великим або дрібним оптом.
На всі ці питання може відповісти система BizNet. На пошуковому порталі biznet.ua за допомогою динамічного рубрикатора і системи фільтрів можна легко знайти для вашого бізнесу постачальника або дилера будь-якого товару самостійно, але ...
  • Напевно не всім виробникам і оптовикам в даний момент потрібні реалізатори. Тому уявіть, скільки непотрібних дзвінків ви зробите.
  • І що робити, якщо в BizNet з'явилася нова організація вже після того, як Ви виконали пошук, а це можливо ваш потенційний партнер.
  • Не завжди на своїх сайтах підприємства вказують що шукають партнерів і головне - вимоги до них.
Тому процес вибору може бути дуже тривалим і трудомістким і повторювати його доведеться не один раз.

Саме з цих причин створений сервіс BizNet.

Розмістити заявку

✔️ Для підключення до сервісу вам необхідно зареєструвати свою компанію і в особистому кабінеті заповнити заявку на партнерство.

✔️ Зверніть увагу, що в листі, що направляється зацікавленою компанії, міститься посилання на вашу інформацію. За цим посиланням вона може детально ознайомитися з вашою компанією і прийняти рішення про співпрацю.

✔️ У свою чергу і реалізатора (оптовика, магазину, підприємцю і т.п.) бажано якомога більш докладно презентувати свою діяльність, об'єкти торгівлі, які охоплюються регіони, перелік продукції, що реалізовується.

✔️ Від обсягу і якості розміщеної інформації багато в чому залежить перше враження про вас як про бізнес-партнера - майте це на увазі!


Схожі матеріали:
👁 450
Категорія: Прес-реліз
Теги: постачальники одягу, будматеріали, ділові знайомства, Меблі, бізнес партнери, бізнес-контакти




Всього коментарів: 1

0
1 Василь   (11.03.2021)
Полезный сайт, спасибо за информацию!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ