Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.10.2013

Пошук роботи: роботодавці-шахраї з платними номерами телефонів


Злодіяння псевдо-роботодавців бувають різними


Пошук роботи: роботодавці-шахраї з платними номерами телефонів

У даний період життя найголовнішим завданням у Вашому списку справ є пошук роботи? Тоді Ви просто зобов'язані прочитати цю статтю!

Адже саме вона розповість Вам, яким чином можна уникнути одну з найпоширеніших проблем шукачів роботи - зустрічі з шахраями, які процвітають на сучасному ринку праці.

 Злодіяння псевдо-роботодавців бувають різними: від хитрого використання людей як дешевої (а то й взагалі безкоштовної) робочої сили до їх фінансового обкрадання.

Щоб отримати користь з мирних шукачів роботи шахраї вдаються до різноманітних афер, які вони заздалегідь гарненько продумують.

Сьогодні в інтернеті можна зустріти кілька видів злодійських витівок роботодавців-шахраїв. До найбільш розповсюджених належать такі типи афер:
- Організація офісів-одноденок (ними можуть бути, наприклад, кадрові агентства -посередники, які пропонують кандидатам свої платні послуги в процесі пошуку роботи);

- Пропозиція високооплачуваної роботи на дому з вимогою стартового внеску певної суми грошей;

- Розміщення вакансій, в тексті яких вказані платні контактні номера телефонів роботодавців.
Сьогодні ми більш детально поговоримо про останню з перерахованих вище типів афер при працевлаштуванні. Схема дій телефонних шахраїв наступна: вони розміщують привабливі вакансії на різноманітних інтернет-платформах (спеціалізованих сайтах, електронних дошках оголошень і так далі), в тексті яких вказують платні контактні номери.

Безліч людей, що зацікавились одним із оголошень роботодавців-ошуканців, без задніх думок набирають ці номери і потрапляють у пастку -  за долю секунди після дзвінка з їх телефонних рахунків пропадають чималі суми грошей (від 20 до 50 гривень за один такий дзвінок). Прикро, чи не так? Якщо Ви хочете уникнути таку аферу, тоді читайте нижче про те, як це зробити.

 Отже, перше, що Ви повинні зробити для того, щоб забезпечити себе - це уважно читати тексти всіх вакансій. Майте на увазі, якщо вакансія виглядає занадто привабливо, то це повинно Вас насторожити. Адже саме вона може бути приманкою шахраїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лубенська ОДПІ: Облік доходів і витрат по новому

Рекомендуємо Вам перевіряти номери, зазначені в тексті таких вакансій. Для цього слід подивитися, чи є в інтернеті відгуки про той чи інший номер ( можливо, хтось вже раніше наткнувся на шахраїв, і повідомив про небезпеку на форумі). І взагалі, запам'ятайте ось ці два коди : 070 і 090 - всі номери, що починаються з цих цифр, є платними .

 Також на сайті з пошуку роботи worknew.info розміщений цілий список платних номерів, що належать шахраям. Радимо Вам звіряти контактні номери роботодавців з переліком , складеним фахівцями цього сайту:

 (066) 447-40-94
 (095) 515-22-06
 (096) 098-46-76
 (095) 2179401
 (095) 535-21-08
 (099) 202-13-79
 (044) 374-06-67
 (096) 004-97-86

 Продовження та повний список телефонів Ви знайдете тут статті телефони шахраїв

 Ну що ж, тепер Ви знаєте, як не попастися в пастку роботодавців - шахраїв . Бажаємо Вам успішного пошуку роботи!

Схожі матеріали:
👁 1363
Категорія: Актуально
Теги: робота, номера телефонів, шахраї, злодій, роботодавець




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ