Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.01.2014

Посилено відповідальність при русі в колоні


Варто зазначити, що Закон набуває чинності наступного дня після його опублікування


Посилено відповідальність при русі в колоні

Відтепер громадяни, які керують транспортними засобами у колоні, що складається більше ніж з 5 транспортних засобів, без погодження умов та порядку руху, що створює перешкоду для інших учасників дорожнього руху, несуть адмінвідповідальність.

А саме - штраф від 680 до 850 грн. або позбавлення права керування від 1 до 2 років з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого.

Про це повідомив начальник відділу профілактичної роботи ДДАІ МВС України Олександр Зубенко.

Порушення Правил дорожнього руху водіями, які рухаються в колоні, призводить до аварійної ситуації і значного ускладнення дорожнього руху, а також створення перешкод для інших учасників дорожнього руху.

За його словами, на сьогодні законодавством звернено увагу саме на ці порушення й внесено відповідні зміни до діючого законодавства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Женщина достигает пика своей красоты после 30 лет - английские ученые

- Я звертаю увагу водіїв, що відтепер посилено відповідальність за рух у колоні, - підкреслив правоохоронець. Громадяни, які керують транспортними засобами у колоні, що складається більше ніж з 5 транспортних засобів, без погодження умов та порядку руху, що створює перешкоду для інших учасників дорожнього руху, несуть адмінвідповідальність. А саме - штраф від 680 до 850 грн. або позбавлення права керування від 1 до 2 років.

Варто зазначити, що Закон набуває чинності наступного дня після його опублікування. У зв’язку з цим, Державтоінспекція ще раз звертається до всіх учасників дорожнього руху щодо неухильного виконання вимог правил, норм та стандартів задля безпеки дорожнього руху.

 – Водії повинні створювати безпечні умови для пересування дорогами держави, аби не наражати на небезпеку інших учасників дорожнього руху, - наголосив Олександр Зубенко.

УЗГ МВС України


Схожі матеріали:
👁 1154
Категорія: Актуально
Теги: закон, транспортний засіб




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ