Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.12.2019

Послуги SMM: заявите про себе в социальных сетях


На сьогодні без просування у соціальних мережах не розвивається жоден активний бізнес


Як думаєте, на сьогодні який найефективніший метод реклами - радіо, телебачення або просування в соціальних мережах? Щоб відповісти на це питання, давайте звернемося до статистики популярності - щоб завоювати публіку в 50 млн радіомовленню знадобилося близько 40 років, представникам телеекранів - близько 15. Один Facebook зібрав перші 200 млн всього за рік, а Вконтакті, за станом на 2018 рік, зареєструвалося більше 410 млн користувачів. Мабуть, відповідь очевидна! Чи хочете ще підказку?

Люди самі йдуть в соціальні мережі і вже практично не залишилося тих, у кого немає аккаунтів хоч би в одній з них. І вам, як представникам бізнесу, просто життєво необхідно бути ближче до покупців, ніж конкуренти. А це означає, що зараз самий час, щоб розкручування в соціальних мережах вирішило це питання.

Якщо 10 років тому прийшло усвідомлення, що без інтернет-магазину або власного сайту справи вести практично неможливо, то на сьогодні без просування у соціальних мережах SMM (Social Media Marketing) не розвивається жоден активний бізнес.


SMM (Social Media Marketing)


Звичайно, адже про усі новинки, товари і промо-акції можна повідомити безпосередньо, не кажучи вже про зручний канал зв'язку. Ви завжди поряд зі своїми клієнтами і можете спілкуватися в цілком звичній діалоговій формі.

Як обійти своїх конкурентів по бізнесу?

Так що, якщо хочете обійти своїх конкурентів, а не змагатися з динозаврами в швидкості вимирання, то негайно зв'яжіться з компанією Uaateam.agency.

Навіть якщо ви доки не допускаєте думку про створення представництв в соцмережах, то обов'язково варто подумати про таргетовану рекламу на сайт. По-перше, це відмінне джерело трафіку, а, означає, і клієнтів. А по-друге, як виявилося, розкручування в соцмережах впливає на пошукову видачу. Google і Яндекс звертають увагу на так звані соціальні сигнали з Вконтакті, Facebook, Однокласників і інших соцмереж. Чим більше ставлять лайков і репостів, тим вище ваш рейтинг.

Бажаєте швидкого результату? І це можливо! Тільки потрібно знати механізми і уміти написати вірусний контент, який користувачі самі рознесуть і доставлять один одному. Соцмережі вмить вбирають корисний і цікавий матеріал, як губка вологу. Тому треба грамотно підходити до інформації, що надається, і краще довірити справу професіоналам.

Але окрім матеріалу потрібно грамотний, професійний і системний підхід, який зможе гарантувати результат! Намагаючись вирішити таке важливе питання своїми силами, ви отримаєте лише відсутність клієнтів, згаяний час і погану репутацію. Так що, якщо хочете швидкий результат - негайно зв'яжіться з нашими менеджерами!

Як проходить просування в соцмережах?

Якщо ви коли-небудь замислювалися про те, щоб провести ефективну рекламну кампанію, то могли усвідомити, що потрібно великий об'єм підготовчих робіт.

Якщо було прийнято рішення замовити рекламу в соц. мережах, то ви істотно полегшуєте собі роботу, оскільки необхідно:
  • виявити велику кількість цільових аудиторій;
  • підготувати безліч рекламних оголошень;
  • аналізувати статистику і відбирати найбільш ефективні оголошення.

Останній етап вважається одним з найбільш складних, оскільки робота ведеться цілодобово і без зволікань. Якщо цього не робиться, то розкручування в соціальних мережах не має ніякої ефективності - ви даремно витрачатимете грошові кошти.

Якщо ви бажаєте, щоб просування в соціальних мережах повністю окупилося і принесло максимальне число нових клієнтів, рекомендуємо звернути увагу на можливість замовити послуги просування у компанії Uaateam.agency. Будьте упевнені, що вас чекає приємна несподіванка.

Схожі матеріали:
👁 584
Категорія: Прес-реліз
Теги: бізнес, послуги SMM, соціальні мережі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ