Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.02.2013

Працівники ДАІ затримала молодика, який їздив на викраденій автівці


Молодикові загрожує від трьох до п'яти років позбавленням волі


Працівники ДАІ затримала молодика, який їздив на викраденій автівці

У Кременчуці під час несення служби працівниками Державтоінспекції - прапорщиком міліції Сергієм Міщенком та старшиною міліції Павлом Фівіковим, був помічений автомобіль «ВАЗ 2103», який рухався в сторону вулиці Ярмаркової міста Кременчука.

Побачивши працівників ДАІ водій «ВАЗу» почав збільшувати швидкість та проігнорував вимоги міліціонерів зупинитися. Вжитими оперативними заходами автівку було зупинено.

Як виявилося, за кермом авто знаходився 20-річний мешканець Кременчуцького району, який близько 1-ї години ночі викрав даний автомобіль по вулиці 60 років Жовтня міста Кременчук.

 Вже вранці, близько 7-ї години ранку, до Автозаводського райвідділу звернувся 50-річний власник автомобіля, який повідомив про викрадення. Чоловік тільки почав писати заяву про злочин, як його «ВАЗівку» вже доставили правоохоронці до райвідділу. Чоловік зрадів такій оперативності кременчуцьких правоохоронців та щиро подякував за допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полтавській області потягом смертельно травмовано літню жінку

 На даний час відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

 Молодикові загрожує від трьох до п'яти років позбавленням волі.

КМУ УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1808
Категорія: Актуально
Теги: крадіжка. Кременчук, Полтавська, міліція, транспортний засіб, ваз, авто, село Літки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ