Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.06.2018

Практикум із застосування законодавства


Практикум відбувся на території Глобинської об’єднаної територіальної громади


Практикум із застосування законодавства14 червня в Полтавському регіональному відділенні Асоціації міст України пройшов практикум із застосування законодавства на тему: «Розробка та реалізація інфраструктурних та інвестиційних проектів за рахунок субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам, грантових коштів, позик та коштів ДФРР».

Практикум відбувся на території Глобинської об’єднаної територіальної громади.

Захід організовано в рамках Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.

Участь в практикумі взяли голови об’єднаних територіальних громад, сільських, селищних та міських рад, їх заступники, фахівці економічних та інвестиційних управлінь рад. Гребінківську ОТГ представляли начальник – Андрій Зінченко, та провідний спеціаліст – Валерія Шніт, відділу інфраструктури, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту.


Практикум із застосування законодавства


Практикум із застосування законодавства


Схожі матеріали:
👁 1014
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: практикум, Пульс, Гребінківська ОТГ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ