Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.06.2018

Практикум законотворчості та адвокасі для фахівців органів місцевого самоврядування


Дводенний практикум законотворчості та адвокасі за напрямом «Освіта» завершився


Практикум законотворчості та адвокасі для фахівців органів місцевого самоврядування1 червня завершився дводенний практикум законотворчості та адвокасі для фахівців органів місцевого самоврядування за напрямом «Освіта». Захід організовано Асоціацією міст України разом з Апаратом Верховної Ради України в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)».

У навчанні взяли участь близько 40 представників органів місцевого самоврядування з різних областей України, які займаються питаннями освіти. Гребінківську міську об’єднану територіальну громаду представляв заступник міського голови Валерій Волошин.

В ході практикуму учасники ознайомилися з законодавчою процедурою та правилами проектування нормативно-правових актів, зокрема актів органів місцевого самоврядування. Крім того, представники міст і ОТГ відвідали столичну школу І-ІІІ ступенів № 5. Директор школи розказала їм про досвід роботи закладу освіти, який вона очолює, та провела екскурсію для гостей-освітян.

Практикум завершився привітанням учасників із завершенням навчання у залі Виконавчої дирекції Асоціації міст України. Директор проекту ПУЛЬС Ігор Парасюк розказав про роботу Асоціації міст України щодо вдосконалення законодавства у сфері освіти та вручив учасникам навчання сертифікати.

Схожі матеріали:
👁 787
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: практикум, ОТГ, Пульс, освіта




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ