Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.11.2015

Правда чи брехня: як і чому обманюють жінки


Головне, що можна сказати про цю тему: дівчата брешуть винахідливіше


Скажи мені правдуГоловне, що можна сказати про цю тему: дівчата брешуть винахідливіше. Причини неправди, найчастіше, відрізняються від чоловічих, але є й щось схоже.

Брехня - це саме по собі негарне слово і поняття, але без неї не обходиться практично жоден наш день. Можна брехати в дрібницях, наприклад, про те, що ми не бачили миготливий зелений сигнал світлофора, а можна брехати і по-крупному. Чоловікам жінки брешуть з багатьох причин. Основні ми постаралися виділити в статті.

Отже, як і чому жінки брешуть чоловікам:

Жінки брешуть чоловікам про свою зовнішність.

Мало того, що брешуть, та ще й підбивають на це самих чоловіків. "Так, звичайно, я не ходжу в солярій". "Ну, чому ж фарбована, це мій натуральний колір". "Я не товста, у мене просто кістка широка". Чоловіки намагаються в це повірити, і деяким навіть іноді вдається.

Про колишніх хлопців

Рідко трапляється, коли дівчина розповідає, скільки насправді у неї було партнерів в сексі. Якщо, звичайно, у неї був і є один неповторний чоловік, то вона, навпаки, може розповісти про це багатьом. Цнотливиці іноді говорять, що у них була інтимна близькість, щоб не здатися недосвідченою.

Про життєві принципи і захоплення

"Я так люблю читати, а Еріх Марія Ремарк - відмінна письменниця, так!", "Я не така, я ніколи не ..." Може, звичайно, ти дійсно ніколи не спробуєш курити, знайомитися на вулиці та інше, але найчастіше таке підкреслення "я не така" означає, що ще якась "така", тільки соромно зізнатися.

Жінки брешуть чоловікам в ліжку

Так-так, ми про ненависної усіма імітації оргазму. Ти не хочеш образити партнера? Не будеш гнобити, тільки от коли він дізнається правду, образиться в 1000 разів більше. Від цього нікому не краще. Я впевнена, що досвідчений чоловік не сплутає справжній оргазм від награного. Зіграти таке натурально зможе далеко не всякий. Підказати, направити - це вихід.

Для фантазії

Як серед чоловіків, так і серед жінок є люди-фантазери. Чи не збрехати просто не можна, так би мовити, для красного слівця. Жінки за своєю природою великі мрійниці. Правда, витати в хмарах довго не можна, світ-то реальний і людина поруч з тобою - теж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Советы психолога: эффективная гимнастика для мозга

Жінки брешуть чоловікам, щоб не провокувати скандал або не образити

Легше сказати, що помилилися номером, ніж пояснювати ревнивому хлопцю, що з тобою хотів поговорити неприємний йому чоловік. Простіше збрехати про те, що в тебе до нього був 1 статевий партнер, ніж вислуховувати, що як так, ти в свої 25 років не дочекалася його красивого. Дівчина може сказати: "Мені рано вставати, я піду спати", щоб ти не подумав, що набрид їй.

Чому жінки брешуть чоловікам? Тому, що брешуть всі. Важливо зрозуміти, в чому маленька брехня буде на благо, а в чому - стане рости у велику і глибоку прірву між вами. Чесність - це найцінніше у відносинах.

Схожі матеріали:
👁 1048
Категорія: Прес-реліз
Теги: стосунки, психологія, чоловіки, брехня




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ