Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.07.2015

Правоохоронці та працівники залізниці попереджають вчинення крадіжок


На Південній залізниці здійснили фарбування палива


Правоохоронці та працівники залізниці попереджають вчинення крадіжокЗ метою попередження випадків розкрадання паливно-мастильних матеріалів працівники Управління МВС України на Південній залізниці та Управління ДП «Південна залізниця» здійснили фарбування палива, яке використовується на території обслуговування.

Останнім часом на ДП «Південна залізниця» підвищилася кількість крадіжок паливно-мастильних матеріалів, що наносить значну матеріальну шкоду підприємству.

Так, з початку року зареєстровано 9 фактів розкрадання палива на території обслуговування. У травні місяці в ході проведення системних заходів працівниками Управління МВС України на Південній залізниці виявлена злочинна група з ознаками організованості. Злочинці протягом тривалого часу здійснювали на території Полтавського регіону масштабні крадіжки паливно-мастильних матеріалів шляхом їх зливу з дизель-поїздів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватбанк вперше обмежив переказ коштів з картки на картку

Довести причетність осіб до вчинення крадіжок палива із залізничних підприємств дуже складно. Тому працівники транспортної міліції разом із залізничниками використали спеціальний фарбник, який не впливає на якість палива, а лише змінює його колір. Такі заходи допоможуть у виявленні зловмисників та попередженні випадків розкрадання паливно-мастильних матеріалів. 

 

Прес-служба УМВС України
на Південній залізниці


Схожі матеріали:
👁 846
Категорія: Актуально
Теги: Південна залізниця, Паливо




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ