Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.05.2014

Правоохоронці-транспортники вилучили у чоловіка обріз гладкоствольної рушниці


В одному з приміських електропоїздів службовий собака транспортних міліціонерів зреагував на пасажира


Правоохоронці-транспортники вилучили у чоловіка обріз гладкоствольної рушниці

В одному з приміських електропоїздів службовий собака транспортних міліціонерів зреагував на пасажира. Як з’ясувалося, чоловік незаконно перевозив обріз гладкоствольної мисливської рушниці.

Правоохоронцям 43-річний мешканець Харківської області розповів, що даний обріз він виготовив власноруч з мисливської рушниці, яка належала його померлому діду. Усвідомлюючи протиправність та караність своїх дій, чоловік з метою подальшого продажу віз зброю до Харкова.

Проведена експертиза показала, що даний обріз являється вогнепальною зброєю, придатною для проведення пострілів.

Також було встановлено, що наданий предмет був перероблений саморобним способом з колишньої двохствольної гладкоствольної куркової мисливської рушниці моделі «Б» №11566 16-го калібру 1956 року виготовлення Тульського збройового заводу (СРСР) шляхом саморобного укорочення стволів до залишкової довжини 270 міліметрів та часткового видалення прикладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині перевіряють зерносклади

Наразі відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст. 263-1 (незаконне виготовлення вогнепальної зброї) КК України, санкції яких передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

СЗГ УМВС України на Південній залізниці



Схожі матеріали:
👁 939
Категорія: Актуально
Теги: службовий собака, приміський електропоїзд, пасажир, собака, обріз




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ