Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.02.2014

Правоохоронці встановлюють обставини страшної дорожньо-транспортної пригоди на Сумщині


Наразі міліція встановлює дані загиблих та травмованих осіб


Правоохоронці встановлюють обставини страшної дорожньо-транспортної пригоди на Сумщині

4 лютого о 15-10 до лінійного відділу на ст. Суми Управління МВС України на Південній залізниці надійшло повідомлення про те, що на регульованому залізничному переїзді, що не охороняється, на 23 км перегону «Амбари – Вири» (Білопільський район Сумської області), сталося зіткнення маршрутного автобусу «Газель-Рута» з дизель - поїздом, що прямував за маршрутом «Харків – Суми – Ворожба».

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинуло 12 осіб, з яких один неповнолітній, а також п’ять осіб госпіталізовано, у тому числі один неповнолітній.

За попередніми висновками, 27-річний водій транспортного засобу, ігноруючи заборонений сигнал автоматичної переїзної сигналізації, виїхав на переїзд, чим спричинив зіткнення з поїздом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сегодня отмечают День борьбы с онкозаболеваниями

Наразі міліція встановлює дані загиблих та травмованих осіб. На місці події працює слідчо-оперативна група на чолі з т. в. о. начальника УМВС України на Південній залізниці.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

СЗГ УМВС України


Схожі матеріали:
👁 1027
Категорія: Актуально
Теги: ворожба, харків, правоохоронці, дизель - поїзд




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ