Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.06.2018

Презентація ДП «ФМ Ложістік Дніпро»


6 червня 2018 року пройшла презентація роботодавця ФМ Ложістік Дніпро”


Презентація ДП «ФМ Ложістік Дніпро»У приміщенні Гребінківської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості 06 червня 2018 року проходила презентація роботодавця «ФМ Ложістік Дніпро».

Це міжнародна логістична компанія, заснована більше 50 років тому у Франції. Найближчі до нас логістичні склади розміщені в с.Дударків Бориспільського району Київської області.

Представники компанії Олена Стоєва та Анастасія Галич детально розповіли про історію та сьогодення підприємства, потребу в робочій силі, презентували відеоматеріали про особливості діяльності та пропоновані нею умови праці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екскурсія до Верховної Ради України

Детальніше зупинилися на умовах роботи та вимогах по кожній вакансії. Захід відвідало більше 20 чоловік. Упродовж конструктивної бесіди присутні - особи, що перебувають на обліку в службі зайнятості та шукачі роботи - отримали вичерпні відповіді на низку запитань: мали можливість з’ясувати всі деталі підвезення з м. Гребінки, працевлаштування та навчання.

Після діалогу його учасники обмінялися контактами та змогли віч-на-віч поспілкувалися із службою персоналу. Зацікавленим було запропоновано відразу заповнити кадрові анкети.


Презентація ДП «ФМ Ложістік Дніпро»

Гребінківська районна філія Полтавського ОЦЗ


Схожі матеріали:
👁 962
Категорія: Актуально
Теги: Гребінка, Ложістік Дніпро, центр зайнятості, роботодавець




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ