Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.12.2014

Президент України Порошенко звільнив 78 голів районних держадміністрацій


Президент України Петро Порошенко звільнив 78 голів районних державних адміністрацій у 18 областях України


Президент України Петро Порошенко звільнив 78 голів районних державних адміністрацій у 18 областях України, ці розпорядження оприлюднені на сайті президента.

В Івано-Франківській області Порошенко звільнив 11 голів РДА, в Тернопільській, Рівненській, Львівській та Кіровоградській - по 7 голів РДА, в Полтавській, Чернігівській і Херсонській - 6, у Київській та Хмельницькій - 5, у Вінницькій - 3, у Миколаївській, Волинській і Черкаській - 2, в Харківській, Сумській, Луганській і Житомирській - по одному, передає інформаційне видання «УНІАН».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лубенська ОДПІ: Путівник у світі податків

Так з посади голови райдержадміністрації на Полтавщині звільнили В. Чмиря з Шишацької районної державної адміністрації, Л. Володькіна - з Чутівської, С. Перетятька – з Чорнухинської, С. Федорченка – з Семенівської, І. Тернового – з Кобеляцької, П. Омельченка – із Зіньківської.

Нагадаємо, що раніше президент Порошенко звільнив трьох губернаторів-свободівців, серед яких і голова Полтавської облдержадміністрації Віктор Бугайчук.



Схожі матеріали:
👁 936
Категорія: Актуально
Теги: Полтавська. голова райдержадміністр, Петро Порошенко, президент




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ