Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.08.2013

Приміські вечірні електрички можуть скасувати через вандалів


Про це повідомляє прес-служба Південно-Західної залізниці


Приміські вечірні електрички можуть скасувати через вандалів

Столична магістраль буде змушена розглянути питання про відміну рейсів електропоїздів у вечірній час через випадки вандалізму, що останнім часом почастішали.

 Про це повідомляє прес-служба Південно-Західної залізниці.

 У відомстві зазначають, що після виконання рейсів состави електропоїздів повертаються в депо з пошкодженням скла у віконних блоках, дверях салону вагонів та тамбурів, тощо.

 «Впродовж минулого місяця сталося 6 випадків вандалізму. Під час вечірнього, останнього рейсу до Києва в електропоїзді сполученням Фастів - Київ невідомими викрадено шість м'яких диванів для сидіння пасажирів. На платформі Дарниця-Фармацевтична (дільниці Київ - Гребінка) під час руху електропоїзда правопорушниками в 5 вагонах розбито скло вікон та закидано камінням всі вагони електропоїзда», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві дівчини з Полтавщини загинули у ДТП на трасі Київ - Харків

 З початку поточного року зафіксовано 19 таких випадків пошкодження майна залізниці, загальна сума збитків склала 247 тис. грн, наголосили у прес-службі.

Схожі матеріали:
👁 1321
Категорія: Актуально
Теги: Південна залізниця, електричка, Вандали, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ